pco globe greyblueyour guide to the Dutch Employment and Labour market

 

Projob, de Amsterdamse arbeidsmarktspecialist, lanceert een uniek businessconcept: Projob Company Onboarding (PCO), your guide to the Dutch Employment and Labour market. Een B2B netwerk dat internationale bedrijven ondersteunt, die zich als nieuwkomer vestigen op de Nederlandse arbeidsmarkt en in de praktijk vaak daarin de weg niet weten.  

Het probleem
Internationale bedrijven die zich hier als nieuwkomer vestigen moeten door een oerwoud van wet- en regelgeving heen, vermengd met een andere werkcultuur, nieuwe trends en zonder eigen netwerken voor informatie, tips en hulp om hun weg te kunnen vinden in de Nederlandse arbeidsmarkt. Deze informatie gecombineerd met praktische hulp is nog nergens gebundeld.

Waarom pakt Projob dit op?

Om deze redenen:

  • Projob wordt overstelpt met vragen over recruitment van buitenlandse bedrijven die zich in Nederland willen vestigen.
  • Deze bedrijven zoeken meer dan alleen een vraag over recruitment, zij zoeken een HR Business- en Sparringpartner.
  • Nederland (Groot-Amsterdam) werkt aan een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor internationale bedrijven, daar zijn we trots op en willen daaraan bijdragen.
  • Wij voelen een verantwoordelijkheid om deze bedrijven uit te nodigen tot een transparante en begrijpelijke deelname aan de Nederlandse arbeidsmarkt en ze daar ook actief en professioneel in te ondersteunen.
  • Wij hebben de kennis, de kunde en de ervaring. 

Hoe pakt Projob dit aan? 

Wij bieden de oplossing: Projob Company Onboarding, een totaal onboardingprogramma in de Nederlandse arbeidsmarkt voor het gehele bedrijf. 

Het PCO programma bevat:

  • Een eBook, een totaal inzicht in de Nederlandse arbeidsmarkt;
  • Een HR programma, arbeidsmarktinformatie, recruitment, HR advies, professionele teams die het onboarden van het personeel (expats) begeleiden, coaching & training;
  • Een Contentplatform, online kennis delen met arbeidsmarktspecialisten, Nederlandse en internationale bedrijven, opleidings en trainingsinstituten;
  • Een network/community, on- en offline netwerken en kennis delen met interessante en inspirerende business partners.

Company onboarding begint al vanuit het thuisland, nog voordat de verhuizing daadwerkelijk plaatsvindt. 

Zo heeft Projob als eerste arbeidsmarktspecialist in Nederland vanuit een maatschappelijk idee een onboardingsnetwerk ontwikkeld voor een totale organisatie om de Nederlandse arbeidsmarkt te kunnen betreden: Projob Company Onboarding. Dit sluit naadloos aan bij de ambitie die Amsterdam heeft met betrekking tot het realiseren van een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor internationale bedrijven.

Kom erbij, ONBOARD!

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om tot dit netwerk toe te treden?
Klik op deze link naar ons platform en word vandaag nog lid!