Rust en Resultaat in lastige werkgesprekken

Jacqueline van 't Spijker 2017 

Jacqueline van 't Spijker is trainer voor persoonlijke groei in je zakelijke communicatie. Zij is trainer, arbeids- en organisatiepsychologe en haptonoom.  In de afgelopen 25 jaar heeft zij zowel in de zakelijke dienstverlening als in de non-profit sector trainingen ontwikkeld en verzorgd.  Jacqueline is ervan overtuigd dat contact de beste basis is om samenwerking met anderen soepel te laten verlopen. Haar streven is om deelnemers succes te laten ervaren en al doende te ontdekken dat ze meer kunnen dan ze denken. Zij is een tweetalige trainer (Engels en Nederlands) en traint en coacht zowel individuen als teams.

Jacqueline traint veelvuldig samen met Tet van der Donk, trainingsactrice. Tet zet gedrag in rollenspel zeer natuurgetrouw neer, op een veilige manier, die dienstbaar is aan het leren. Zij zorgt voor een prettige sfeer om in te oefenen. Zij onderzoekt samen met de deelnemer wat werkt, zodat die kan ervaren welke gespreksmogelijkheden leiden tot succesvol handelen.  

Rust en Resultaat in lastige werkgesprekken

Gaan de meeste gesprekken in jouw werk prima, maar is er één collega, één klant, één opdrachtgever of één situatie waar jij tegenop ziet en mee worstelt? Waarschijnlijk kost die ene interactie je heel veel energie. Misschien vraag je je wel af hoe het kan dat datgene dat jij normaal inzet in gesprekken, en wat normaalgesproken werkt, in deze ene situatie niet werkt? Dan is deze training waarschijnlijk wat voor jou.

In deze training ben jij de enige deelnemer, en krijg je dus de volledige aandacht van Jacqueline en trainingsactrice Tet van der Donk. In deze training neem je drie stappen in drie tot vier weken: kortdurend, intensief en met de garantie dat jij leert hoe je de situatie die voor jou lastig is kunt ombuigen naar het resultaat dat jij voor ogen hebt.

Vragen die regelmatig worden gesteld:

  • Hoe kan ik meer grip krijgen op mijn gesprekken?
  • Hoe komt het dat de samenwerking met die éne collega niet soepel loopt?
  • Waarom werk ik veel harder in gesprekken dan degene die tegenover me zit?
  • Hoe kan ik mijn standpunt krachtiger en steviger overbrengen? 

Dus loop jij vast met een vergelijkbare vraag, meld je dan aan voor deze training.

Wanneer en waar? 
Iedere eerste dinsdag van de maand hebben wij plaats voor 4 deelnemers die ieder 2 uur tot hun beschikking hebben. De bijeenkomsten vinden plaats in Utrecht bij Meeting Plaza, een rustige en centraal gelegen locatie op het Centraal Station Utrecht. Parkeergelegenheid (betaald) is aanwezig. 

Ook met Openbaar Vervoer is deze locatie goed bereikbaar. Routebeschrijving krijgt u bij aanmelding.

Een of twee sessies?
Soms is het zinvol om een tweede sessie te besteden aan dezelfde leervraag, of leidt de toegenomen persoonlijke ontwikkeling tot een nieuwe leervraag. Uiteraard kunnen meerdere sessies achter elkaar worden gevolgd om het leerproces verder uit te bouwen en de vaardigheden te bestendigen. Deelnemers die een vervolg sessie boeken krijgen een gegarandeerde plek op de eerstvolgende trainings-dinsdag.

Wat kost het?
€ 735,- excl. BTW, bij boeking van meerdere sessies is korting mogelijk.
Voor bedrijven is een abonnement beschikbaar. Neem daarvoor contact met ons op.
Duur: 2 uur op afspraak
Locatie: Meeting Plaza, CS Utrecht