Training Resultaten beïnvloeden vanuit leiderschap

Resultaten beïnvloeden vanuit leiderschap
Jacqueline van’t Spijker is organisatiepsycholoog en zelfstandig HR professional en werkt samen met organisaties en zelfstandigen om veranderingen in beweging te brengen.
Tet van der Donk is trainer en trainingsactrice. In de afgelopen 25 jaar deed zij een ruime ervaring bij diverse onderwijsinstellingen en dienstverlenende organisaties.
 

Teamleaders training 'Resultaten Beïnvloeden'

Als teamleader ben je ook vaak opdrachtgever. Er wordt van je verwacht dat je doelen realiseert waar anderen aan bij moeten dragen. Hoe beïnvloed je de resultaten op positieve wijze of: hoe zorg je dat je teamleden gaan doen wat je van ze vraagt? 

Voorafgaand aan de training ontvangen deelnemers een voorbereidingsopdracht, waarin ze de interactie tussen zichzelf en anderen onderzoeken en eigen casuïstiek voorbereiden om tijdens de training mee te oefenen.

Na de training:

  • ken je de benodigde gesprekstechnieken;
  • kun je verwachtingen managen;
  • heb je meer zicht op hoe je invloed kunt uitoefenen;
  • ken je jouw bronnen van invloed;
  • kun je effectiever omgaan met weerstand;
  • kun je beter afstemmen op de behoeften van de ander.

Duur: 2 dagdelen met een terugkomdagdeel 4-8 weken na de training.

De training bestaat uit theorie en interactieve werkvormen, oefeningen die rechtstreeks betrekking hebben op de eigen werkpraktijk van deelnemers. Zowel op de eerste dag, als op de terugkomdag oefenen deelnemers een eigen praktijksituatie met een senior trainingsacteur. 

Locatie: bij Projob of elders in overleg.

Kosten: Naar aanleiding van een gesprek over doel en resultaten die u wilt bereiken met de training maak ik een maatwerk voorstel met een opgave van de investering.