Projob renoveert!

Projob onderneemt dit jaar een grote renovatie 

Projob heeft ervoor gekozen om dit jaar meerdere vernieuwingen van zowel systemen als huisstijl aan te pakken. Je kunt daarom wel spreken van een renovatie!

Een nieuwe website stond hoog op de agenda en daarmee kwam ook de huisstijl ter discussie. Het leek ons een mooi moment om na ruim 20 jaar, Projob een nieuwe look & feel te geven. Van donkerblauw/taupe naar kleurrijk. De website zal na de zomerperiode gelanceerd worden en daarmee de huisstijl ook. Een kleine sneak preview:  

Driehoek

Verder zijn wij er trots op dat wij er weer voor hebben gekozen om een nieuw CRM geheel zelf te laten bouwen, wat uitzonderlijk is in onze branche. Projob staat voor een persoonlijke aanpak, daar past geen ‘confectie’ CRM systeem bij. Ons op maat gemaakte systeem gaat ook voor u weer versnelling en vergroting van onze dienstverlening opleveren. Onze twee Lean-specialisten en ervaren arbeidsmarktspecialisten Barbara Penninx en Carlijn van der Schoot-Zuure, stoppen hier al maanden al hun tijd en kennis in, samen met de externe bouwers. Wij verwachten hier ook na de zomer mee klaar te zijn.

Spannende, drukke tijden bij Projob!