Talentmanagement

Talentmanagement is een ‘hot’ HR thema

Stephan Dumas is al zes jaar recruitment consultant bij Projob en heeft een HRM achtergrond. Nu heeft hij zijn HR kennis aangevuld met een opleiding Talentmanagement, een ‘hot’ en complex HR thema.
Projob was zijn onderzoeksveld want naast de actualiteit van dit thema is het inzetten van talentmanagement ook een prioriteit op de HR agenda binnen Projob.
Voldoet Projob wel aan de benodigde omgevingsfactoren om met talentmanagement aan de slag te gaan? De uitkomst is gelukkig positief! 

Wat heeft uw bedrijf nodig om talentmanagement succesvol uit te rollen? Stephan kan u alles vertellen over essentiële omgevingsfactoren zoals een dienende leiderschapsstijl, competenties en opleidingsniveau van personeel, de gewenste organisatiestructuur en meer. Zijn belangrijkste inzichten deelt hij ook graag met u, zoals het verschil tussen HR development en talentmanagement. Het optimaal ontwikkelen, inzetten en borgen van de talenten van medewerkers voor nu en in de toekomst. Talentmanagement heeft effect op het vergroten van de motivatie en performance van medewerkers en draagt bij aan de employability.  Daarnaast is het van toegevoegde waarde voor de corporate branding om nieuw talent uit de huidige markt aan te trekken. 

Wilt u een keer met Stephan hierover van gedachten wisselen? Hij gaat graag het gesprek met u aan!

Talentmanagement