Ashley Jonker

 • (In) verwachting van de arbeidsmarkt dinsdag 4 juni 2019 17:16:29 Ashley
  Baby’s die nu geboren worden vormen een nieuwe generatie: generatie Alpha. Deze generatie is geboren na 2010 en groeit op in een continu veranderend technologisch tijdperk. De nieuwste telefoon, is over een jaar alweer oud en achterhaald. Deze generatie past zich voortdurend aan en leert om te gaan met deze nieuwe ontwikkelingen, en dit op steeds jongere leeftijd. Uit het onderzoek ‘Inzicht in Generatie Alpha’ van Yellow Communications, blijkt dat 33 procent van de 3- tot 4-jarigen al kijkt naar filmpjes op YouTube. Dit betekent dan ook dat bijvoorbeeld marketeers een andere aanpak zullen moeten gebruiken om deze doelgroep te bereiken. Zal dit voor Projob dan betekenen dat we onze vacatures via YouTube moeten posten?
 • Waar een deur dichtgaat… maandag 15 april 2019 08:08:29 Ashley
  Sinds vorige week hebben we bij Projob een nieuwe deur die naar de keuken leidt. De vorige deur is dichtgemaakt, en om het hoekje is een nieuwe deur geplaatst. De verandering is niet heel erg groot, de verwarring onder onze collega’s is des te groter. Wat maakt nu of je een nieuwe gewoonte snel aanleert of niet?
 • Het enneagram: helemaal mijn type! woensdag 13 maart 2019 15:00:23 Ashley
  Een mens is nooit te oud om te leren. Ook bij Projob zijn we continu bezig met leren en onszelf ontwikkelen, zodat we uiteindelijk de ‘beste versie van onszelf’ worden. Maar is er in deze beste versie alleen maar plaats voor kwaliteiten, of mag je soms ook in valkuilen stappen?
 • Resume delivery woensdag 30 januari 2019 15:54:46 Ashley
  Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw cv opvalt! In deze blog deel ik graag tips om je cv een make-over te geven.
 • Al is de leugen nog zo snel… donderdag 3 januari 2019 06:32:27 Ashley
  Wanneer ik op vakantie ben, kan ik uren langs het strand struinen, op zoek naar mooie schelpen. Dit deed ik als kind al, en nog steeds voel ik een kinderlijke blijheid wanneer ik een mooie schelp vind.
  Toen ik een jaar of acht was, was ik met mijn ouders en zus op vakantie in Spanje. En ja hoor, ook het Spaanse strand bood mij veel moois.
 • Een bericht van de Sint woensdag 28 november 2018 08:51:00 Ashley
  Op het moment dat deze blog geplaatst wordt, is Ashley nog op vakantie in Vietnam. Daarom is deze blog geschreven door iemand anders. Hij is geen ervaren blogger, maar staat wel bekend om het schrijven van gedichten.
 • Do you parlez Nederlands? woensdag 7 november 2018 16:06:39 Ashley
  Voordat ik bij Projob werd aangenomen, heb ik een tijd bij een drogisterij op Schiphol gewerkt. Het leuke van het werken op de luchthaven vond ik vooral dat je met zo veel verschillende klanten in aanraking komt. Mensen met verschillende nationaliteiten, culturen en natuurlijk verschillende talen. Dat laatste leverde nog wel eens ongemakkelijke, maar stiekem wel hilarische, situaties op.
 • De grens over woensdag 24 oktober 2018 12:10:58 Ashley
  ‘Je grenzen aangeven’. ‘Over je grenzen heengaan’. Twee uitspraken over grenzen die je met regelmaat hoort. Gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde en verschilt het dus waar je voor jezelf een grens trekt. Het is niet altijd makkelijk om dit aan te geven, maar wel heel belangrijk.
 • Loopt het anders dan gedacht? Let it go, Let it go zaterdag 15 september 2018 17:57:51 Ashley
  ‘Let it go, let it go!’ Dit liedje uit de Disneyfilm Frozen is niet alleen bij kinderen erg populair geworden. Buiten dat het refrein catchy is en makkelijk in je hoofd blijft hangen, is ook het onderwerp iets wat voor iedereen belangrijk is, namelijk dat je soms moet leren los te laten.
 • Knelpuntberoep zorgt voor knellende kousen woensdag 15 augustus 2018 08:29:53 Ashley
  Het Vlaamse zakenblad De Tijd kopte in juli met grote letters: ‘Carrefour betaalt extra voor ontslagen werknemers die knelpuntberoep aanleren’. Nu ken ik Carrefour als een grote, van oorsprong Franse supermarktketen, maar het woord ‘knelpuntberoep’ is mij nog geheel onbekend. Onderzoek met behulp van mijn best friend Google, leert mij ...