Ashley Jonker

 • Een bericht van de Sint woensdag 28 november 2018 08:51:00 Ashley
  Op het moment dat deze blog geplaatst wordt, is Ashley nog op vakantie in Vietnam. Daarom is deze blog geschreven door iemand anders. Hij is geen ervaren blogger, maar staat wel bekend om het schrijven van gedichten.
 • Do you parlez Nederlands? woensdag 7 november 2018 16:06:39 Ashley
  Voordat ik bij Projob werd aangenomen, heb ik een tijd bij een drogisterij op Schiphol gewerkt. Het leuke van het werken op de luchthaven vond ik vooral dat je met zo veel verschillende klanten in aanraking komt. Mensen met verschillende nationaliteiten, culturen en natuurlijk verschillende talen. Dat laatste leverde nog wel eens ongemakkelijke, maar stiekem wel hilarische, situaties op.
 • De grens over woensdag 24 oktober 2018 12:10:58 Ashley
  ‘Je grenzen aangeven’. ‘Over je grenzen heengaan’. Twee uitspraken over grenzen die je met regelmaat hoort. Gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde en verschilt het dus waar je voor jezelf een grens trekt. Het is niet altijd makkelijk om dit aan te geven, maar wel heel belangrijk.
 • Loopt het anders dan gedacht? Let it go, Let it go zaterdag 15 september 2018 17:57:51 Ashley
  ‘Let it go, let it go!’ Dit liedje uit de Disneyfilm Frozen is niet alleen bij kinderen erg populair geworden. Buiten dat het refrein catchy is en makkelijk in je hoofd blijft hangen, is ook het onderwerp iets wat voor iedereen belangrijk is, namelijk dat je soms moet leren los te laten.
 • Knelpuntberoep zorgt voor knellende kousen woensdag 15 augustus 2018 08:29:53 Ashley
  Het Vlaamse zakenblad De Tijd kopte in juli met grote letters: ‘Carrefour betaalt extra voor ontslagen werknemers die knelpuntberoep aanleren’. Nu ken ik Carrefour als een grote, van oorsprong Franse supermarktketen, maar het woord ‘knelpuntberoep’ is mij nog geheel onbekend. Onderzoek met behulp van mijn best friend Google, leert mij ...