Opdrachtgevers

Projob is met veel plezier uw professionele zakenpartner als het gaat om werving en selectie, uitzenden, payrollen, flexpools, bemiddeling van interim professionals, (loopbaan)coaching, trainingen, outplacement en projecten in cocreatie. Want dat is waar Projob sinds 1995 vlakbij het Museumplein in Amsterdam dagelijks voor staat, vanuit de drijfveer om mensen met elkaar, met organisaties en soms door coaching met zichzelf te verbinden.

Projob bemiddelt met bewezen succes in functies in de administratieve, secretariële, HR-, financiële, logistieke, marketing & communicatie en customer service sector. Wij denken met u mee en adviseren u over de ontwikkelingen van de arbeidsmarkt.

Bij Projob willen wij er aan kunnen bijdragen om mensen op een werkplek terecht te laten komen waar ze zich thuis voelen, goed kunnen samenwerken en zich kunnen ontwikkelen. Of iemand binnenkomt als opdrachtgever, werkzoekende of als kandidaat voor een coaching traject, wij zorgen ervoor dat de mensen met wie wij praten voelen dat ze gehoord worden en dat hun verhaal bij ons in goede en competente handen is.

Onze visie: blije mensen door goede verbindingen

Onze kernkwaliteiten

Bezielend en Resultaatgericht

Kwaliteitsgarantie
Projob heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Projob is lid van of aangesloten bij de:

  • ABU (Algemene Bond van Uitzendondernemingen);
  • VRO (Vereniging tot Regulering Onderaanneming);
  • SNA (Stichting Normering Arbeid);
  • NOLOC (Beroepsvereniging van loopbaanprofessionals).

Wij zijn er trots op dat onze scores bij VRO audits voor het naleven van wet- en regelgeving en het voeren van een correcte administratie altijd uitstekend zijn.

Tot slot
De positieve resultaten van onze klanttevredenheidsonderzoeken en de positieve feedback die wij door de jaren heen van onze werkzoekenden en kandidaten mochten ontvangen, zijn voor ons een sterke motivatie om op deze weg door te gaan. Wij hopen u onderweg tegen te komen en ook met u de verbinding aan te mogen gaan!