Interim Professionals / Zzp-ers

Netwerk
Als Interim Professional is het jouw prioriteit om je netwerk zo groot mogelijk te maken. En daarin mogen opdrachtgevers, MKB en groter, nationaal en internationaal, profit en non-profit, niet ontbreken.

Wij nodigen je uit om in te stappen in het uitgebreide netwerk van Projob!

Projob kan voor jou bemiddelen in interim opdrachten terwijl je je zelfstandigheid als ondernemer behoudt. Onze focus ligt daarbij op de administratieve sector waartoe onder andere financiële, HR-, marketing-, logistieke, projectmanagement- en management assistant-posities horen.

Wij bieden je de gelegenheid om offline andere ZZP’ers te leren kennen en kennis en ervaringen uit te wisselen. In onze online community bieden wij jou en je collega’s een 24/7 informatie- en communicatieplatform.

Waarom zou je er als ZZP’er voor kiezen om je te laten bemiddelen terwijl je een zelfstandige ondernemer bent?

Projob kan voor jou bemiddelen in interim opdrachten terwijl je je zelfstandigheid als ondernemer behoudt.  Dit biedt een aanzienlijke hoeveelheid voordelen. Om enkele te noemen:

  • Wij beschikken over een zeer uitgebreid netwerk van bedrijven, MKB en groter, nationaal en internationaal, profit en non-profit. Door met ons samen te werken stap je hier vanzelf in.
  • Wij hebben een uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt met als specialisme de flexibele schil.
  • Naast bemiddeling kunnen wij je daarom ook uitstekend adviseren.
  • Wij verzorgen alle overeenkomsten, de facturatie en dragen er zorg voor dat je op tijd wordt betaald.
  • Wij bieden digitale urenregistratie.
  • Je vergroot de zekerheid van continuïteit in je opdrachtenportefeuille.
  • Bij ons kun je ervaringen en vragen uitwisselen met andere ZZP’ers, zowel als lid van de online community als als deelnemer in de door ons georganiseerde netwerkbijeenkomsten voor ZZP’ers.