Jouw carrière

Wij zijn met veel plezier jouw professionele zakenpartner als het gaat om werving en selectie, uitzenden, payrollen, bemiddeling van interim professionals, loopbaancoaching en trainingen. Want dat is waar Projob sinds 1995 vlakbij het Museumplein in Amsterdam dagelijks voor staat, vanuit de drijfveer om mensen met elkaar, met organisaties en soms door coaching met zichzelf te verbinden.

Projob bemiddelt met bewezen succes in functies in de administratieve, secretariële, HR, financiële, logistieke, commerciële, marketing & communicatie en customer service sector. Wij denken met je mee, informeren je over de ontwikkelingen van de arbeidsmarkt en kunnen je ook bij coachingsvragen of behoefte aan trainingen ondersteunen.

Onze kracht verbonden aan jouw kracht
Wanneer presteren mensen op hun best? Dat gebeurt bijna als vanzelf wanneer ze kunnen doen wat ze ook echt willen doen, vanuit hun hart, hun authenticiteit en met de talenten die ze hebben. En dat doen de mensen die bij Projob werken, daar zit onze kracht. Waar zit jouw kracht? Daar gaan we samen met jou naar kijken.

Wij willen dat de mensen met wie wij praten voelen dat ze gehoord worden en dat hun verhaal bij ons in goede en competente handen is. In de snelle wereld van nu, met hoge verwachtingen en veel competitie, wil Projob nog steeds echt de tijd nemen voor mensen. Ben je werkzoekende: wij helpen je graag omdat wij dat willen.