Over Projob

Welkom bij Projobhouse of careers

Onze visie: blije mensen door goede verbindingen

Stekker 

Bij Projob willen we eraan bijdragen om mensen op een werkplek terecht te laten komen waar ze zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen. Of iemand binnenkomt als opdrachtgever, werkzoekende of als kandidaat voor een coaching traject; wij willen dat de mensen met wie wij praten, voelen dat hun verhaal bij ons in goede en competente handen is. 

Onze dienstverlening
Werving en selectie, interim professionals, uitzenden, payrollen, loopbaan coaching en trainingen, HR Sparringpartners. Dat is waar Projob sinds 1995 vlakbij het Museumplein in Amsterdam dagelijks voor staat. Projob bemiddelt met bewezen succes in functies (vast en tijdelijk) en in Interim opdrachten voor ZZP’ers in de administratieve, secretariële, HR, financiële, logistieke, marketing & communicatie en customer service sector.
Wij ondersteunen met recruitment, strategische personeelsplanning, denken mee, adviseren over de ontwikkelingen van de arbeidsmarkt en trainen en coachen.

Onze drijfveer
Wij werken vanuit de drijfveer om mensen met elkaar, met organisaties of door coaching met zichzelf te verbinden. Onze koers is gericht op zaken delen in plaats van zaken doen.

Onze kernwaarden
Bezieling en Resultaatgericht.

Onze werkwijze bij werving en selectie

Persoonlijke kennismaking.
Projob hanteert een eenvoudige maar doeltreffende formule: het invullen van vacatures draait om mensen en om duurzame verbindingen.
Daarom staat persoonlijke kennismaking bij ons op nummer één, zowel met de opdrachtgever als met de kandidaten. Van de opdrachtgever willen wij niet alleen de gewenste harde criteria maar ook de zachte weten, om de juiste kandidaat te kunnen selecteren. Bedrijfscultuur, arbeidsvoorwaarden en de doorgroeimogelijkheden vormen belangrijke informatie die bij ons niet mag ontbreken. Onze kandidaten nodigen wij altijd uit voor een persoonlijk competentiegericht interview waarin persoonlijkheid, kennis en ervaring getoetst worden en aan ieders kwaliteiten en motivaties aandacht gegeven wordt.

Referenties. Wat iemand in het verleden heeft laten zien is vaak een leidraad voor wat hij of zij in de toekomst zal laten zien. Projob hecht daarom veel waarde aan referenties en doet minimaal 1 referentie check per kandidaat. De informatie geeft niet alleen inzicht in kwaliteit en niveau van het uitgevoerde werk, in sterke competenties en aandachtspunten maar zegt ook veel over werkmentaliteit en houding naar collega’s toe.

Zoeken en vinden. Projob investeert in een optimale zoekcapaciteit via een voor ons op maat gemaakt CRM systeem, externe databases, Social media en onze website.

Onze werkwijze bij bemiddeling van Interim Professionals
Onze interim professionals komen iedere maand bij Projob bij elkaar om kennis te delen. Wij screenen op professionaliteit, zelfstandigheid en motivatie. Een onderdeel van de samenwerking met de bij ons aangesloten Interim professionals is de cocreatie. Hierin pakken we gezamenlijk projecten op, ieder vanuit eigen kennis en expertise.

Onze werkwijze bij (Loopbaan)coaching en trainingen
(Loopbaan)coaching, Outplacement, HR instrumenten, training, duurzame inzetbaarheid; onze coaches werken vanuit professie, ervaring en altijd afgestemd op mens en situatie. Onze vaste coaches werken hierin samen met coaches uit onze flexibele schil van Interim professionals. Zo kan altijd de juiste professional met een specifieke ervaring of kennis ingezet worden.

Kwaliteit garantie. Projob heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en is lid van of aangesloten bij de:

  • ABU (Algemene Bond van Uitzendondernemingen)
  • VRO (Vereniging tot Regulering Onder aanneming)
  • SNA (Stichting Normering Arbeid)
  • NOLOC (Beroepsvereniging van loopbaanprofessionals)

Gewonnen prijzen: In 3 categorieën prijzen gewonnen als ZZP bemiddelaar landelijk 2014 waaronder 1e prijs in werving en selectie.