Werving en Selectie

Tijd en kosten besparen
Onze ervaring, kennis en ons grote netwerk stellen ons in staat u snel een selectie van gescreende kandidaten aan te bieden, die wij altijd persoonlijk hebben geïnterviewd. U kunt erop vertrouwen dat u kandidaten gaat spreken met de vaardigheden die u zoekt en die als persoon bij uw bedrijfscultuur passen. Het resultaat is dat u kosten en tijd heeft bespaard.

Kwaliteit
Onze kennis, maar vooral ook onze ruime ervaring met recruitment, HR en arbeidsmarktontwikkelingen, maken van ons een sparringpartner voor ondernemers en HR. Wij hangen het principe aan van twee weten meer dan één. Uw aanvragen krijgen aandacht van het hele team, in de vorm van een dagelijks ochtendoverleg. Bij het selecteren hanteren wij diverse methodes zoals competentiegericht interviewen, STAR (Situatie, Taak, Actie, Resultaat), het inwinnen van referenties en het afnemen van taalvaardigheidtesten. Hierdoor krijgen wij een compleet beeld van de vaardigheden, de motivatie en de persoonlijke kwaliteiten van onze kandidaten.
Onze loopbaancoaches kunnen, indien gewenst, in aanvulling op het selectieproces met behulp van een Persoonlijke Profiel Analyse inzicht geven in de manier waarop iemand het liefst werkt, wat zijn sterke kanten zijn, zijn manier van communiceren, wat hem motiveert en welke bijdrage hij kan leveren aan uw organisatie.

Internationaal
Uw vacatures voor niet-Nederlandstalig personeel zijn bij ons in goede handen. Wij hebben een internationale afdeling die beschikt over een omvangrijk bestand van native speakers uit diverse taalgebieden.

Onze werkwijze
Wat maakt onze werkwijze bijzonder? Wat maakt het voor u aantrekkelijk om met ons samen te werken? De stappen hieronder maken dat duidelijk.

Persoonlijke kennismaking
Projob hanteert een eenvoudige maar doeltreffende formule: het invullen van vacatures draait om mensen en om duurzame verbindingen. Daarom staat persoonlijke kennismaking bij ons op nummer één, zowel met de opdrachtgever als met de kandidaten. Van de opdrachtgever willen wij niet alleen de gewenste harde criteria maar ook de zachte weten, om de juiste kandidaat te kunnen selecteren. De bedrijfscultuur, tegenwoordig een van de grootste aantrekkingskrachten, de arbeidsvoorwaarden en de doorgroeimogelijkheden vormen belangrijke informatie over uw bedrijf die bij ons niet mag ontbreken. Onze kandidaten nodigen wij altijd uit voor een persoonlijk competentiegericht interview waarin kennis en ervaring getoetst worden en aan kwaliteiten en motivaties aandacht gegeven wordt.

Referenties
Wat iemand in het verleden heeft laten zien is vaak een leidraad voor wat hij of zij in de toekomst zal laten zien. Projob hecht daarom veel waarde aan referenties en doet minimaal 1 referentiecheck per kandidaat. De informatie geeft niet alleen inzicht in kwaliteit en niveau van het uitgevoerde werk of in sterke competenties en aandachtspunten, maar zegt ook veel over werkmentaliteit en houding naar collega's toe.

Zoeken en voorstellen
Projob investeert in een optimale zoekcapaciteit in de vorm van een voor ons op maat gemaakt CRM systeem, externe databases en social media. Onze website is daarin voor ons een belangrijke tool. Maar ook heeft Projob een social media business strategy op succesvolle wijze geformuleerd en geïmplementeerd. Van de kandidaten die telefonisch aan u voorgesteld worden, ontvangt u naast het cv ook een toelichting op hun persoonlijke kwaliteiten en eigenschappen, mogelijke aandachtspunten en motivatie.

Tot slot
Projob werkt op basis van 'no cure, no pay' en kent bovendien een unieke garantieregeling.