Uitzenden

In geval van werk op projectbasis, bij onderbezetting of ter vervanging van zieke medewerkers is inzet van tijdelijk personeel voor u de oplossing. Heeft u heel regelmatig tijdelijke krachten nodig, dan kunnen wij voor u een flexpool inrichten. Onze flexpools bestaan uit krachten die het prettig vinden om op oproepbasis bij dezelfde werkgever te werken.

Heeft u snel, misschien dezelfde dag nog, een goed gekwalificeerde tijdelijke medewerker nodig; dan bent u bij Projob aan het juiste adres. Ruim 2000 enthousiaste kandidaten, onder wie starters, studenten, professionals met ruime werkervaring en native speakers uit diverse taalgebieden, staan voor u klaar om direct aan de slag te gaan.
 
Enkele voordelen voor u als werkgever om tijdelijke krachten op uitzendbasis bij ons in te huren:

  • U wordt snel geholpen.
  • U draagt minder werkgeversrisico. Bij langdurige ziekte, WAO, WIA of leegloop zijn uw kosten aanzienlijk lager.
  • U kunt efficiënter uw personeelsbezetting plannen, dit levert kostenbesparing op.
  • U heeft toegang tot ons grote en geselecteerde kandidatennetwerk.
  • U maakt gebruik van ons online urenregistratiesysteem, efficiënt en inzichtelijk.
  • U krijgt de service van een gegarandeerde foutloze facturatie en de ontzorging van de salarisadministratie van tijdelijke krachten.

Payroll-service
Heeft u zelf een tijdelijke medewerker geselecteerd maar u wilt hem of haar niet in uw personeelsbestand opnemen, dan kan de payroll-service van Projob een goede uitkomst bieden.