Interim Professionals

Wanneer kiest u voor een Interim Professional?

De meeste organisaties hebben jaarlijks wel te maken met projecten, krapte of gaten in de personeelsbezetting op strategische posities of de behoefte aan een frisse en professionele kijk van buitenaf op hun bedrijfsprocessen. Dat zijn typisch opdrachten die het best uitgevoerd kunnen worden door een Interim Professional, een ZZP’er. Onze Manager Interim Professionals denkt met u mee over strategische personeelsplanning, welk profiel kandidaat voor u het meest geschikt is voor de uitvoering van een opdracht en adviseert over tariefstellingen.

Projob ontzorgt: overeenkomsten, risico en facturatie

Na de invoering van de wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie) heeft Projob ervoor gekozen om te werken met de zogenoemde Modelovereenkomst Tussenkomst, naar de richtlijnen van de Belastingdienst. Projob sluit zowel een overeenkomst af met u als opdrachtgever als met de Interimmer als opdrachtnemer. Hiermee nemen wij het risico op naheffingen bij u weg.
Uiteraard maken wij hierbij zorgvuldige afwegingen en adviseren u daar graag over. 

Heeft u zelf een interimmer geselecteerd maar wilt u het opmaken van de overeenkomsten en de facturatie liever door een specialist laten doen? Dan bieden wij hier onze diensten voor aan, tevens met gebruikmaking van de tussenkomstmodel overeenkomst. Ook in dit geval nemen wij dan het risico bij u weg!

Klik hier voor meer informatie over hoe Projob organisaties onzorgt door een risicovrije inhuur van ZZP'ers.

Wie zijn onze Interim Professionals?

Onze Interim Professionals zijn door ons zorgvuldig geselecteerd op hun kennis en vaardigheden, persoonlijke competenties en geleverde prestaties.
Een Interim Professional beschikt niet alleen over kennis en vaardigheid, maar het is ook de persoon die een waardevolle en soms zelfs beïnvloedende bijdrage aan uw organisatie gaat leveren. U wilt dan vanzelfsprekend meer over de persoon achter de Professional weten.

Wij leren onze Interim Professionals uitgebreid kennen. Niet alleen door persoonlijke gesprekken maar ook door voor hun maandelijkse netwerkbijeenkomsten te organiseren en door een constante online verbinding met hen te hebben in de voor hun ingerichte community.

A-teams

Kent u ze nog: the A-team? Het A-team roept sentiment op maar meteen ook een gevoel van ‘We lossen het op!’. En daarom hebben wij ervoor gekozen om met A-teams te gaan werken. Onze A-teams bestaan uit zorgvuldig geselecteerde specialisten die als team bij u ingezet kunnen worden. Onze A-teams zijn duurzaam, want ze kunnen bij u aangesloten blijven maar dan op flexibele basis.

Hoe werken onze A-teams?

Projob heeft de regisseursrol, bespreekt wat u nodig heeft en stelt daarop A-teams samen van professionals die met elkaar de vraag die binnen uw organisatie speelt kunnen oppakken en oplossen. Veranderingen of vernieuwingen worden het sterkst ingezet als de uitvoerders hiervan goed met elkaar kunnen samenwerken, communiceren en inspireren. Zo’n project of implementatie kan soms minder goed uitpakken wanneer de professionals elkaar niet kennen en/of geen aansluiting met elkaar blijken te hebben. Dat maakt ons concept van een A-team juist uniek. Wij selecteren hen als team, waarbij we kijken naar: zijn ze aanvullend en elkaar versterkend? We brengen ze al met elkaar in contact voordat ze bij u aan de slag gaan, de teamgeest is er al vanaf het eerste gesprek. Tijdens een project of implementatie evalueren ze regelmatig met elkaar over de voortgang en kwaliteit.
Projob blijft verantwoordelijk voor de kwaliteit, de communicatie, de planning, de continuïteit en de facturatie. 

Voorbeelden van een Projob A-team: 

1. Startups of kleine MKB kunnen een tijdelijk A-team krijgen van een:

  • HR manager
  • Finance manager
  • Marketing manager

Zij richten deze vakgebieden voor u in, werken daarin goed samen en kunnen, indien gewenst, af en toe terugkomen voor onderhoud.

2. Een A-team van coaches en trainers kunnen gezamenlijk een verandertraject of een project voor duurzame inzetbaarheid binnen uw organisatie begeleiden en onderhouden. Dit A-team kan bestaan uit: 

  • Organisatiedeskundige
  • Loopbaancoach
  • Vitaliteitsspecialist
  • Budgetcoach
  • Jurist/fiscalist 

Wilt u eens praten over de mogelijkheid van een speciaal voor u samengesteld A-team? Wij komen graag langs. 

Kwaliteit en continuïteit

Werken met Professionals uit het zorgvuldig opgebouwde netwerk van Projob geeft u meer flexibiliteit met behoud van kwaliteit en continuïteit!