Outplacement

Een outplacementtraject is een actieve ondersteuning bij verandering van werkkring.
Outplacement biedt u de gelegenheid om in geval van reorganisatie, verschil van inzicht en/of veranderde functie-eisen respectvol en met zorg afscheid te nemen van uw werknemer.
 
Ieder individueel programma is erop gericht dat uw werknemer aan het einde van het traject weer zicht heeft op een nieuwe positie op de arbeidsmarkt. 
 
Twee fases
Een outplacementtraject bestaat uit twee fases: Persoonlijke oriëntatie en Externe oriëntatie (concreet zoeken naar een baan en jobcoaching). In een persoonlijk gesprek met u en uw werknemer wordt besproken en afgestemd wat de juiste aanpak is.
 
Werkwijze
Na overeenstemming worden de werkwijze, het budget, de eventuele evaluatiemomenten en de duur van het traject bepaald, zodat vooraf bekend is wat kan worden verwacht.

Netwerk
Een voordeel van een outplacementtraject bij Projob is dat wij ook bemiddeling op de arbeidsmarkt bieden. Er kan daarom direct kosteloos gebruik worden gemaakt van het vacaturebestand en het netwerk van Projob.

Wie zijn onze loopbaancoaches en wat is hun visie op ontwikkeling?
Hieronder kunt u doorklikken naar de profielen van onze vaste coaches. Projob werkt daarnaast in cocreatie met een mooie diversiteit van zelfstandige coaches, ieder met en eigen specialiteit.
Onderaan deze pagina vindt u een link naar onze coaches in cocreatie.

Marieke Verhagen

 | 

Shereen Leissius

Marieke Verhagen   Shereen Leissius
Empathisch - Intuïtief
- Warm - Kundig
  Praktisch - Betrokken
- Sensitief - Zorgvuldig


Projob werkt in cocreatie met een mooie diversiteit van zelfstandige coaches / trainers, die ieder met hun eigen specialiteit een mooie aanvulling op Outplacementtrajecten kunnen bieden.

Vanuit onze groep Interim professionals is een interessante diversiteit aan coaches ontstaan waar Projob graag mee samenwerkt. Wij stellen u graag aan deze 'waaier' van coaches –ieder met hun eigen specialiteit- voor. Maak via de button hieronder kennis met ons totale overzicht van coaches en trainers.