Training

Projob verzorgt trainingen op maat
Deze kunnen zowel incompany als bij Projob gegeven worden. Ontwikkeling en training wordt door werknemers hogelijk gewaardeerd en zal in de toekomst ook steeds belangrijker worden. Ons trainingsaanbod is gevarieerd om het voor iedereen zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Iedere twee maanden maken wij een actueel overzicht op dat via een mailing naar onze opdrachtgevers wordt gestuurd. Ontvangt u dit overzicht nog niet maar wilt u dat wel dan kunt u dit aangeven via deze link.

Hieronder vindt u onze reguliere trainingen die door de vaste trainers/coaches van Projob worden gegeven. Onderaan de pagina kunt u doorklikken naar de trainingen die wij in cocreatie met bij ons aangesloten zelfstandige professionals aanbieden.

Training Arbeidsmarkttopics & Natural Storytelling:

------------------------------------------------------------------------------------------------

De vaste trainers van Projob, wilt u meer over hun en hun ervaring weten of hoe anderen hen hebben ervaren: klik op hun foto.

Marieke Verhagen   Shereen Leissius   Saskia Stuve   Els Brouwer Blog
Marieke Verhagen   Shereen Leissius   Saskia Stuve   Els Brouwer

Locatie waarop de trainingen gegeven worden
U kunt kiezen voor een incompany-training of voor een training bij Projob. Wij beschikken over een comfortabele trainingsruimte in het hart van Amsterdam Zuid en verzorgen dan tevens voor u de lunch, drankjes en versnaperingen.

Projob werkt in cocreatie met zelfstandige trainers die een mooie diversiteit aan eigen trainingen aanbieden.
Ook deze trainingen kunnen in company of bij Projob gegeven worden. Klik op de button hieronder om kennis te maken met ons totale aanbod van trainingen voor bedrijven.