Training

Projob verzorgt trainingen op maat
Deze kunnen zowel incompany als bij Projob gegeven worden. U, als opdrachtgever, bepaalt welk doel er bereikt moet worden en wie er aan de training meedoet.

Hieronder staat een opsomming van onze reguliere trainingen. Projob werkt daarnaast in cocreatie met een mooie diversiteit van zelfstandige trainers die eigen trainingen aanbieden. 

Wie zijn de vaste trainers van Projob en wat is hun visie op ontwikkeling?

Marieke Verhagen

 | 

Shereen Leissius

Marieke Verhagen   Shereen Leissius
Empathisch - Intuïtief
- Warm - Kundig
  Praktisch - Betrokken
- Sensitief - Zorgvuldig

Marieke Verhagen en Shereen Leissius zijn de vaste trainers van Projob die de trainingen met u afstemmen. Hun visie: ontwikkeling begint met de bereidheid om naar jezelf te kijken, nieuwsgierigheid te tonen en onbevangen te luisteren en te leren van anderen. Persoonlijke ontwikkeling gaat nog een stap verder; de bereidheid om met jezelf aan de slag te gaan en kennis te maken met jezelf. Ontwikkeling biedt nooit een handvat om anderen te veranderen maar wel je eigen kijk op zaken of op de wereld. Dit vereist soms moed en inzet.

Locatie waarop de trainingen gegeven worden
U kunt kiezen voor een incompany-training of voor een training bij Projob. Wij beschikken over een comfortabele trainingsruimte in het hart van Amsterdam Zuid en verzorgen dan tevens voor u de lunch, drankjes en versnaperingen.

Projob werkt in cocreatie met een mooie diversiteit van zelfstandige trainers die eigen trainingen aanbieden.
Vanuit onze groep Interim professionals is een interessant aanbod van trainingen ontstaan waar Projob u graag kennis mee laat maken. Ook deze trainingen kunnen incompany of bij Projob gegeven worden. Klik op de button hieronder om kennis te maken met ons totale aanbod van trainingen voor bedrijven.