Training Succesvol Samenwerken

Foto Marieke Verhagen Shereen Leissius

Werken aan je instelling geeft beweging aan je opstelling. Marieke Verhagen werkt sinds 2006 als (loopbaan) coach en trainer bij Projob. Als o.a. deskundige begeleider van Systemische Opstellingen helpt Marieke bij zowel individuele- als organisatie vraagstukken.

Je innerlijke ontwikkeling laten harmoniëren met je uiterlijke presentatie. Shereen Leissius werkt sinds 2010 als (loopbaan) coach en trainer bij Projob. Vanuit haar unieke kijk op de mens als totaal, innerlijk èn uiterlijk, coacht en begeleidt Shereen vakkundig naar oplossingen, inzichten en zelfvertrouwen toe. Zij beschikt daarbij over een grote kennis van de arbeidsmarkt en organisaties (HR).

Training Succesvol Samenwerken

Samenwerken is een middel om het gestelde doel te bereiken. Maar hoe doe je dat? Want samenwerken sluit eigen belang niet uit en dat geldt ook voor het belang van je teamgenoten. Ken je elkaars belangen, sluiten ze op elkaar en op het belang van het team en de organisatie aan? Het is vandaag de dag niet altijd even gemakkelijk om in het samenwerken succesvol te zijn en vooral ook te blijven. In deze complexe tijden wordt er veel van ons gevraagd en lopen de belangen soms langs elkaar heen.

Hoe bereiken we succesvol samenwerken?
In de module Succesvol Samenwerken onderzoeken we de volgende vragen:

  • Hoe geef jij zelf vorm aan het samenwerkingsproces en waarom is dat voor jou de beste vorm?
  • Werkt deze vorm voor je collega’s, wat is hun belang?
  • Werkt deze vorm voor alle andere belanghebbenden, waaronder ook de organisatie?

Welke resultaten levert dit op?

  • Beter kunnen combineren van elkaars kwaliteiten en vaardigheden.
  • Begrip en kennis van elkaars belangen en hoe die te combineren om het belang van de organisatie te dienen.
  • Een focus op de gezamenlijke doelstellingen.
  • Samen werken!