Waarschuwing voor vacaturefraude! Lees meer

Projob




Welkom in ons HOUSE OF CAREERS


Onze services

Personeel & Payroll

Lees meer

Ontwikkeling

Lees meer

Trainingen en workshops

Lees meer

Outplacement

Lees meer

HR Advies

Lees meer

Company Onboarding

Lees meer

Waar staat projob voor?

Projob staat voor werk, bewuste aandacht, ontwikkeling, vernieuwing en zingeving. We netwerken, creëren en werken samen in cocreatie. 

Projob staat voor een ‘House of Careers’. Een veilig huis, waar mensen vertrouwelijk over werk, hun ontwikkeling en ambities kunnen praten. Waar wij vanuit kennis en kunde adviseren en handelen. Waar opdrachtgevers op maat gemaakte dienstverlening aangeboden krijgen, nooit standaard. Projob House of Careers staat in het hart van het multiculturele centrum van Amsterdam en daar voelen wij ons als inclusieve arbeidsmarktspecialist op onze plek. Iedereen die wil werken en zich wil ontwikkelen is hier welkom.

Projob staat voor de denkwijze dat alles met elkaar verbonden is en werkt vanuit hoofd, hart en ziel. In de relatie met de ander wordt de zakelijkheid serieus genomen zonder concessies te doen aan de menselijkheid.  

Projob werkt vanuit hoofd, hart en ziel

Wil je meer lezen over wie wij zijn?

Training en ontwikkeling steeds belangrijker

Projob verzorgt trainingen die precies zijn afgestemd op de behoeften van uw bedrijf, de leerstof en uw budget.

Trainingen

Trainingen voor werknemers, teams en management worden steeds belangrijker.

Ontwikkeling en training wordt door werknemers, teamleden en leidinggevenden hogelijk gewaardeerd en dat zal in de toekomst ook steeds belangrijker worden. Ons trainingsaanbod is gevarieerd, om het voor iedereen zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Iedere twee maanden maken wij een actueel overzicht dat via een mailing naar onze opdrachtgevers wordt gestuurd. Ontvangt u dit overzicht nog niet maar wilt u dat wel, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. 

Zie voor meer informatie het overzicht van onze trainingen.

een SELECTIE VAN onze opdrachtgevers

undefined
undefined

HOUSE OF CAREERS

In Projob’s House of Careers is iedereen welkom. Iedereen die op zoek is naar werk, ontwikkeling, verbinding, inspiratie en kennis. In House of Careers gaat het over mensen en over kwaliteit van werk en leven. Mensen werken gemiddeld zo’n 200 dagen per jaar. Meer dan de helft van onze tijd is dus gevuld met het werk dat we doen, de collega’s die we dagelijks zien, de cultuur waarin we ons bevinden en de specifieke ervaringen die daarbij horen. Als je het zo bekijkt gaat werk niet alleen meer over werk maar over leven. Het gaat over jouw invulling van hoe je wilt leven en je je wilt ontwikkelen. Welk werk daarbij past en of dat zinvol is en voldoening geeft. 

Ons huis is gevuld met specialisten die hierover met je kunnen praten, je kunnen adviseren en coachen en voor jou kunnen zoeken naar die baan waar jij blij van wordt. 

Een huis vol specialisten

In Projob’s House of Careers is iedereen welkom. Iedereen die op zoek is naar werk, ontwikkeling, verbinding, inspiratie en kennis.