De agenda van Projob

We laten graag zien wat er allemaal bij Projob op de agenda staat. Dat is namelijk veel meer dan Recruitment , coaching en payrollen. Wij organiseren door het hele jaar heen diverse evenementen of (feestelijke) bijeenkomsten voor zowel werkzoekenden als zakenrelaties.

Een aantal keren per jaar nodigen wij onze zakenrelaties uit om tijdens een door ons aangeboden lunch, met elkaar te praten over arbeidsmarktgerelateerde onderwerpen die actueel en herkenbaar zijn. Netwerken met inhoud, dat werkt!

In samenwerking met de trainers uit ons ZZP netwerk, bieden wij een gevarieerd aanbod van trainingen en workshops aan. Deze zijn terug te vinden bij Trainingen onder het kopje 'Jouw carrière' en onder het kopje 'Opdrachtgevers'.
Op de agenda staan ook de netwerkbijeenkomsten voor de ZZP’ers aangegeven.

Agenda

 • 09 mei 2019

  Themalunch: De WAB in aantocht

  Nog geen drie jaar na de invoering van de Wet Werk en Zekerheid zijn er plannen voor alweer een nieuwe wet, die de arbeidsmarkt nog beter moet reguleren. Helaas werkt de WWZ niet zo goed als gehoopt was en is nu de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) in aantocht.

  /427603/Themalunches-bij-Projob.html

 • 04 jun 2019

  Themed Lunch - The WAB approaching (English)

  Less than three years after the introduction of the Work and Security Act, there are plans for yet another new law that must regulate the labour market even better. Unfortunately, the WWZ does not work as well as was hoped and the Labour Market in Balance Act (WAB) is now approaching.

  http://www.projob.nl/753663/Themed-lunch-at-Projob.html

 • 18 sep 2019

  Verjaardag Projob

  Projob werd opgericht op 18 september 1995!

  /429109/Jubileum-Projob.html