De agenda van Projob

We laten graag zien wat er allemaal bij Projob op de agenda staat. Dat is namelijk veel meer dan Recruitment , coaching en payrollen. Wij organiseren door het hele jaar heen diverse evenementen of (feestelijke) bijeenkomsten voor zowel werkzoekenden als zakenrelaties.

Een aantal keren per jaar nodigen wij onze zakenrelaties uit om tijdens een door ons aangeboden lunch, met elkaar te praten over arbeidsmarktgerelateerde onderwerpen die actueel en herkenbaar zijn. Netwerken met inhoud, dat werkt!

In samenwerking met de trainers uit ons ZZP netwerk, bieden wij een gevarieerd aanbod van trainingen en workshops aan. Deze zijn terug te vinden bij Trainingen onder het kopje 'Jouw carrière' en onder het kopje 'Opdrachtgevers'.
Op de agenda staan ook de netwerkbijeenkomsten voor de ZZP’ers aangegeven.

Agenda

 • 28 mrt 2019

  Bijeenkomst - Levensfase van de vrouw in relatie tot de arbeidsmarkt

  Nog nooit zijn er zoveel vrouwen op de arbeidsmarkt werkzaam geweest als op dit moment (gemiddeld 2,9 miljoen) op een totale werkzame beroepsbevolking van gemiddeld 8,6 miljoen. Deze werkende vrouwen zijn van verschillende generaties. Dit varieert van starters, jonge moeders, veertigers, maar ook vijftigers.

  1269993/Bijeenkomst-Levensfase-van-de-vrouw-in-relatie-tot-de-arbeidsmarkt.html

 • 18 sep 2019

  Verjaardag Projob

  Projob werd opgericht op 18 september 1995!

  /429109/Jubileum-Projob.html