Storytelling

Nieuw op ons aanbod van trainingen voor bedrijven: Storytelling 

Leiderschap en organisatieontwikkeling beginnen bij de reflectie op de verhalen die er verteld worden: hoe is het ooit begonnen? Wat was de droom? Wat zijn persoonlijke drijfveren? Wie was die oprichter? Wat waren topmomenten en crisismomenten? Welke draken moeten we nog verslaan? En heel belangrijk: wat is ons hogere doel?

Wanneer we goed naar dit soort verhalen luisteren, ze goed opslaan in ons geheugen, ons laten inspireren door al die verhalen, ze steeds weer opnieuw vertellen, dan ontwikkelen organisaties een authentieke kracht die onweerstaanbaar is.

Mieke Bouma en Henk Hofman van de Storytelling Academy zijn storytellers en nemen je mee in de wereld van storytelling. Leer hoe je in jouw organisatie een narratief klimaat creëert en storytelling kunt inzetten voor interne en externe communicatie.

Voor de volledige ‘Story’ van de training kunt u hier klikken.

Ook het totale overzicht van onze bedrijfstrainingen kunt u op onze website zien (klik hier). Wilt u liever dat we een opgemaakt overzicht naar u toesturen dan kunt u dat via de website aanvragen.