Themalunches bij Projob

Themalunch op 17 juni a.s. - ‘Welke rol gaat HR in de toekomst aannemen?’ (VOL)

Het duurt nog even maar we maken u toch alvast attent op de door ons aangeboden Themalunch van 17 juni as. met als onderwerp: ‘Welke rol gaat HR in de toekomst aannemen?’

De rol van HR staat al een tijd ter discussie in vakbladen en online Mediagroepen. Organisatiestructuren veranderen en daarmee ook de rol die HR inneemt.

Deze themalunch vindt plaats op onze eigen locatie in de van Baerlestraat. Als gast hebben wij Ruurd Baane uitgenodigd. Ruurd Baane is als partner verbonden aan Bright & Company | HR Strategy en adviseert nationale en internationale ondernemingen hoe met Human Resources Management een échte bijdrage aan organisatieambities kan worden geleverd. Wij hebben al diverse aanmeldingen en gezien het interactieve karakter van onze themalunches hanteren een limiet van 16 deelnemers. Als u dus verzekerd wilt zijn van een plaats aan onze tafel, adviseren wij u om u nu alvast aan te melden.

Onlangs plaatste Els Brouwer, onze manager Interim Professionals een blog over dit onderwerp op HRbase - het grootste HR netwerk van Nederland. Misschien leuk om als voorproefje te lezen.
Klik hier voor de blog.

Ook in september is er weer een Themalunch:

18 september 2014 - 'Dialoog over de rol en de positie van de oudere werknemer'
Als vervolg op onze in 2013 gehouden denksessies over de rol en de positie van de oudere werknemer, gaan wij opnieuw hierover in gesprek. De deelnemers ontvangen voorafgaand aan de lunch een verslag van een studie van dr. Joop Zinsmeister naar de inzet van de arbeidsvermogens van oudere werknemers.