Projob Blog

Resultaten 21 tot 25 van 45
 • Paul de Blot: Zinvolle organisaties
  Een nieuwe fase in mijn loopbaan is begonnen. Met plezier en gedrevenheid ben ik voor mijzelf begonnen met mijn nieuwe bedrijf KYODA | customer Xperience consultancy. Ik markeer dit voor mij speciale moment graag met mijn nieuwe blogpost over het Nyenrode-college van prof. Paul de Blot, met als thema: de psychologie van zinvolle organisaties. Met genoegen mocht ik bij zijn bijzondere college zijn.
  14-06-2016
 • Els
  Auteur
  De sollicitatiebrief: tijd voor vernieuwing
  Waarom is een sollicitatiebrief nog van belang? Het cv staat al op de nominatie om langzaam uit te sterven maar is dat met de brief ook zo? Al een paar jaar geleden werd voorspeld dat filmpjes de toekomst zouden hebben maar wij zien ze niet vaak voorbijkomen. De brief blijft hardnekkig overeind staan en moet blijkbaar nog steeds serieus genomen worden.
  27-05-2016
 • Els
  Auteur
  Zelfsturende Zelfstandige Professional
  De nieuwe wet moet de ZZP’er meer beschermen. Zijn de ZZP’ers met deze vorm van bescherming dan wel gebaat? Of worden ze op deze manier weer in een keurslijf terug geduwd?
  15-04-2016
 • Els
  Auteur
  Robotisering: geef mij maar een Archie
  Robotisering, we worden er de laatste tijd flink mee om de oren geslagen. Een bedreiging of een kans?
  16-12-2015
 • Els
  Auteur
  Altijd welkom
  Het is belangrijk om je te realiseren dat ontwikkelingen zo snel gaan dat je vanaf dat je begint met werken, je jezelf moet blijven bijleren. Ook kun je liever niet langer dan een jaar of vier in dezelfde functie blijven hangen, verrijk je kennis en ervaring constant. Dan word je vanzelf duurzaam inzetbaar.
  04-11-2015