Werving en Selectie

Wanneer je op zoek bent naar een vaste baan dan is Projob een goede professionele partner om mee samen te werken.

Persoonlijke kennismaking
Projob hanteert een eenvoudige maar doeltreffende formule: het invullen van vacatures draait om mensen en om duurzame verbindingen. Daarom staat persoonlijke kennismaking bij ons op nummer één, zowel met de opdrachtgever als met de kandidaten. Uiteraard moeten wij een eerste selectie op basis van cv maken. We willen er zeker van zijn, voor jou en voor ons, dat wij het juiste bureau voor je zijn en je ook daadwerkelijk kunnen helpen. Wij nodigen je dan uit voor een persoonlijk competentiegericht interview waarin kennis en ervaring getoetst worden en aan jouw kwaliteiten en motivatie aandacht gegeven wordt.

Contact met onze opdrachtgevers
Ook onze opdrachtgevers kennen wij persoonlijk en daarom kunnen wij jou voorzien van gedetailleerde informatie over hun bedrijfsactiviteiten, bedrijfscultuur, arbeidsvoorwaarden en de doorgroeimogelijkheden.

Matchen, voorstellen en begeleiden
We stellen je snel voor als duidelijk wordt dat jij de juiste kandidaat bent voor een vacature. We houden je op de hoogte van de voortgang van je sollicitatie en begeleiden je in de verdere procedure. Als je op gesprek bent geweest kun je altijd rekenen op een heldere en eerlijke feedback.  Ook als je direct op contract gaat bij een opdrachtgever houden wij graag contact met je om te horen hoe het gaat.

Referenties
Wat iemand in het verleden heeft laten zien is vaak een leidraad voor wat hij of zij in de toekomst zal laten zien. Projob hecht daarom veel waarde aan referenties en doet minimaal 1 referentiecheck per kandidaat.