Onze trainingskalender is jarig!

Op 5 juni vierden we het eenjarig bestaan van onze trainingskalender. Een initiatief van onze afdeling Interim Professionals en uitgevoerd in cocreatie met onze ZP'ers.

Nog een keer een korte uitleg over onze trainingskalender: Zelfstandige Professionele trainers geven trainingen/workshops; van Prezi, Social Media, Zakelijk communiceren en Gesprekstechnieken tot Kleur en Stijl, Storytelling, Stoelyoga en nog veel meer. Ze mogen gebruik maken van de trainingsruimtes van Projob. Projob zorgt voor de exposure en mailt maandelijks een overzicht van de trainingen naar ons kandidaten-bestand en sinds januari versturen we deze op verzoek ook aan bedrijven.
De regel is: ben je bij Projob ingeschreven dan krijg je korting.
Een geslaagd concept! Dus reden voor een verjaardagsfeest.

We hebben de verjaardag gevierd in de vorm van een zomerborrel met een Proeverij van 5 workshops. Iedere deelnemer volgde twee workshops. Het was een ontzettend leuke en dynamische avond. Door het samen volgen van de workshops was iedereen gelijk verbonden en werd het veel later dan gepland! Ook werd het tweede boek van onze Manager Interim professionals Els Brouwer (Liz Brouwer) 'Fataal Verlangen' aan iedereen uitgereikt.

Meest gestelde vraag van de avond was: "Kan dit vaker?" Wat ons betreft zeker!

Benieuwd welke trainingen onze ZP'ers aan bedrijven kunnen bieden? Vraag via onderstaande button de trainingskalender aan.