Persbericht van ZZP Barometer

Projob uitgeroepen tot 1e plaats in categorie ‘Werving & Selectie, 1e plaats in sector ‘Zakelijke dienstverlening’ en 3e plaats overall Zzp Bemiddelaar van het jaar 2014!

372 bemiddelaars werden door meer dan 8.200 zzp’ers beoordeeld

Amsterdam – Projob is door meer dan 8.200 zzp’ers uitgeroepen tot : nr. 3 overall (in de Top-100) in de jaarlijkse ‘Zzp-bemiddelaar van het Jaar’-verkiezing, georganiseerd door Zzp Barometer. Transparantie, betalingstermijn en het aantal opdrachten zijn de belangrijkste drie criteria waarop deelnemende organisaties werden beoordeeld. “Een geweldig gebaar van de zzp’ers waarvoor wij het afgelopen jaar hebben gewerkt,” aldus directeur Marja Beumer van Projob.

De 372 bemiddelaars die aan de jaarlijkse verkiezing hebben meegedaan, bezorgen zzp’ers een totale opdrachtenwaarde van maar liefst 4,7 miljard euro op jaarbasis. “Wij willen Projob graag van harte feliciteren met deze geweldige prestatie. Van de bijna een miljoen zzp’ers scoort 80,1% weleens opdrachten via een bemiddelaar. Projob is een van de organisaties waarbij je daarvoor kunt aankloppen als zzp’er,” zegt Jeroen Sakkers, initiatiefnemer van de Zzp Barometer.

Onafhankelijke VMS-aanbieder Nétive is hoofdsponsor en maakt deze verkiezing mede mogelijk. De volledige uitslag van de verkiezing verschijnt woensdag 25 juni in het digitale magazine van de Zzp Barometer via www.zzpbarometer.nl.

ZZP Barometer Badge.jpg