Workshop Ontdek je kledingkleur

Shereen Leissius

Shereen Leissius is het gezicht achter SHAPE stylingbureau en sinds 2004 gecertificeerd in het geven van advies op gebied van kleur, kledingstijl en image. Ze helpt je om de beste keuzes te maken voor een bij jou passende, aantrekkelijke uiterlijke presentatie. Haar adviezen geeft ze vanuit kennis, ervaring, plezier en persoonlijke aandacht. Kijk voor meer informatie op www.stylingbureaushape.nl

Workshop Ontdek je kledingkleur

Welke kleuren passen bij jou?

Tijdens de workshop zal je op interactieve wijze zelf zien en ervaren wat kleur voor je doet!

De ondertoon van je huid, je natuurlijke haarkleur en de kleur van je ogen vormen de basis van een kleuranalyse. Iedere deelnemer neemt tijdens de workshop plaats voor de spiegel. We kijken met behulp van gekleurde analysedoeken welke kleuren het beste passen bij iedere persoon. Door met elkaar mee te kijken leer je nog meer over wat kleuren kunnen doen voor de persoonlijke uitstraling.
Ook besteden we aandacht aan de impact van bepaalde kleurcombinaties op je imago.

Aan het eind van de workshop ontvangt iedereen een hand-out en kleurenpas op creditcardformaat als geheugensteun. Gemakkelijk!
Na de workshop is het ook mogelijk met korting een afspraak te maken voor een persoonlijk styling advies of een garderobe check.

Datum: zaterdag 25 juni of op afspraak
Duur: van 13.00 uur - 17.00 uur of op afspraak
Kosten: €85,00 euro p.p. incl. btw. voor Projob leden (normale prijs €95,00)
Locatie: Projob. De workshop kan in overleg ook op een andere locatie worden gegeven.