Nieuwe trainingen in ons aanbod voor bedrijven

Linda Holtz en Gert Jan van Reenen hebben vanuit een brede internationale achtergrond en kennis de training Culture Clash! Opgezet.

Stel: je verhuist naar het buitenland en gaat daar werken. Je neemt je eigen cultureel gevormde communicatie en gedragseigenschappen en kijk op werk en organisaties mee. Maar je collega’s delen die niet. Sterker nog; de multiculturele werkvloer blijkt vol met vele verschillende manieren van communicatie, gedrag en gewoontes.

Dit heeft invloed op samenwerking, management, oplossingen bij conflicten etc.

Lees meer over Culture Clash!

Ook interessant is de workshop Stressreductie op basis van Emotional Freedom Techniques (EFT) van Mathilde Bosker.

Stel je voor dat je altijd ontspannen kan zijn! Dat je een eenvoudige techniek kent, waarmee je in een handomdraai je eigen stress en belemmerende overtuigingen kan weghalen, waar en wanneer jij dat nodig hebt. Zou dat niet geweldig zijn?

We weten onszelf goed onder druk te zetten. Vanaf het moment dat je 's ochtends je bed uitstapt tot 's avonds als je je hoofd op het kussen legt, is het druk in je hoofd. Je rent van de ene activiteit in de andere en wisselt schijnbaar moeiteloos tussen de verschillende rollen die je hebt als werknemer, ondernemer, leidinggevende, partner, vriend, ouder en kind.

Wil je leren hoe je deze druk beter kunt hanteren?

Lees meer over EFT: Stressreductie

Voor ons totale aanbod van trainingen voor bedrijven: Klik hier>>>