Kennismaking met de Teamanalyse

Vooraankondiging om u kennis te laten maken met de TTA (Thomas Team Analyse)

Projob en Thomas International bundelen hun krachten om u vanuit hun gezamenlijke kennis en praktijkvoorbeelden  kennis te laten maken met de TTA: Thomas Team Analyse. Dit instrument maakt de actuele en de gewenste kracht van een team inzichtelijk.

Succesfactoren die een team sterk maken

TTA

Krachtige teams vormen de fundering van elke organisatie.

De belangrijkste succesfactor voor een goed functionerend team is effectieve samenwerking. Een goed samengesteld team, waarin ieder zijn eigen kracht kent en inzet, levert synergie op en bereikt meer dan de leden afzonderlijk.

Helaas blijkt dat een meerderheid van teams minder presteert dan maximaal haalbaar is, omdat dit inzicht ontbreekt.

Hein Jan Lapidaire, Sr. Consultant bij Thomas International, is leverancier van het product TTA en heeft naast veel inhoudelijke kennis ook sprekende voorbeelden uit de praktijk.
Marieke Verhagen
is loopbaancoach & teamtrainer bij Projob. Zij werkt al jaren met zowel de PPA (Persoonlijke Profiel Analyse) als de TTA.

Zij laten u zien hoe u met de Team Analyse, waarin de PPA een grote rol speelt, tot succesvolle samenwerking van een team kan komen.

Zet u deze middag vast in de agenda als u er bij wilt zijn: 18 november 2014 van 14.00-16.30. Er komt nog een officiële uitnodiging maar wilt u zeker zijn van een plaats dan kunt u zich ook alvast aanmelden via deze link want vol is vol!