Workshop Stressreductie

Mathilde Bosker

Met haar bedrijf Passion4HR zet Mathilde Bosker zich in voor een ontspannen en opgewekt leven voor de beroepsbevolking. Haar visie is: een ontspannen, opgewekt leven hebben, het maximale eruit te halen en de sleutel tot de oplossing met zoveel mogelijk mensen delen.

Workshop Stressreductie

Stel je voor dat je altijd ontspannen kan zijn! Dat je een eenvoudige techniek kent, waarmee je in een handomdraai je eigen stress en belemmerende overtuigingen kan weghalen, waar en wanneer jij dat nodig hebt. Zou dat niet geweldig zijn?

We weten onszelf goed onder druk te zetten. Vanaf het moment dat je ’s ochtends je bed uitstapt tot ’s avonds als je je hoofd op het kussen legt, is het druk in je hoofd. Je rent van de ene activiteit in de andere en wisselt schijnbaar moeiteloos tussen de verschillende rollen die je hebt als werknemer, ondernemer, leidinggevende, partner, vriend, ouder en kind.

De workshop stressreductie kan individueel gegeven worden maar leent zich ook in het bijzonder voor een team dat gezamenlijk op de werkvloer de stress van alledag ervaart. Samen met collega’s een gemakkelijk toepasbare techniek ontdekken die hier hulp bij kan bieden is een leuke en tegelijk leerzame manier van teambuilding.

De workshop kan uitgebreid gegeven worden (2,5 uur) waarin naast de oefeningen dieper op de techniek wordt ingegaan maar kan ook korter (1,5 uur) gegeven worden en wordt er naast een korte theoretische uitleg ook lekker geoefend met elkaar.

In 2,5 uur leer je:

  • Wat is stress en wat zijn de gevolgen?
  • Hoe komt het dat bepaalde situaties (steeds) op mijn pad komen?
  • Wat is Emotional Freedom Techniques (EFT) en hoe gaat de basistechniek?
  • Oefeningen.

De basistechniek is snel te leren en heeft meteen effect. Het is geen wondermiddel dat met eenmalige toepassing al je problemen oplost. Maar het is wel een prettige stressreductie methode die je helpt je uitdagingen soepel aan te pakken.

Datum: in overleg
Locatie: in overleg
Kosten: afhankelijk van groepsgrootte (max 30) en wenselijke duur.