Loosen up a little - Stoelyoga

Marciel Witteman

Marciel Witteman is (scenario) schrijver en schrijfdocent. Om niet helemaal krom te groeien achter de computer, beoefent ze yoga sinds 2000. Ze heeft haar yogadocentenopleiding bij Gert van Leeuwen (Critical Alignment Yoga instituut) gevolgd. Ze beoefent ook de WA-meditatieve eutonie, een Vlaamse lichaamsbewuste meditatievorm, om de meditatieve kant van haar yogabeoefening extra verdieping te geven.

Loosen up a little! Stoelyoga, voor wie geen tijd heeft voor yogales.

Yoga-oefeningen voor tijdens het werk: met een helder hoofd en fitter lijf efficiënter werken!

Yoga vanuit je 'luie' stoel. Ontspanning, adem, beweging, kracht en coördinatie in beweging en houding. Yoga tussen de dagelijkse activiteiten door, leer je zo ook snel toepassen!

Er is veel aandacht bij Marciel's lessen voor alle aspecten van alignment, ook in meditatieve zin. Soms rond een beweging, een uitgelichte houding, en/of een bepaalde verbinding of bewegingsketen.

Heel geschikt voor bedrijven en instellingen, voor mensen die zwaar of zittend werk doen, vanwege de therapeutische benadering van de rug van critical alignment yoga.

Wilt u als bedrijf of organisatie een keer de middagdip bestrijden met een dosis stoelyoga? Iedereen kan achter het bureau blijven zitten, Marciel gaat met afdeling aan de slag.

Locatie: bij u in het bedrijf, gewoon op de werkvloer
Tijdsduur: in overleg, het kan kort maar krachtig maar desgewenst ook uitgebreider
Kosten: op maat gemaakte offerte

Waarom zou je willen gaan lachen in een workshop?

Een goede vraag, want lachen kan iedereen al! Het vermogen om te lachen is veel ouder (van 2 tot 4 miljoen jaar geleden wordt geschat) dan het vermogen om te spreken!

 

Helaas is het lachen ons soms een beetje vergaan. In de praktijk van de dag vinden we van alles van onszelf, we hebben allerlei (voor)oordelen, projecties en sociale codes, die ons tegenhouden om vrijuit te gaan lachen.

En lachen is gezond! Het geeft ruimte, haalt spanningen weg en verbroedert.

 

U kunt met een groep lachen op bijv. een:

·         Team-, afdelings-, bedrijfsuitje e.d.

·         Bedrijfsfeest, jubileum e.d.

·         Teambuilding dag

 

     Wat er ontstaat:

ontspanning en opfrissing: alles lekker loslaten; even geen deadlines; en helemaal genieten van een verrassende workshop.

teambuilding: elkaar met andere ogen zien; verbinden; nieuwe energie voor de samenwerking.

vieren & gezelligheid: samen lachen is altijd een feest.

 

Locatie: bij u in het bedrijf of bij Projob.

Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur. Korter kan ook.

Minimum aantal deelnemers: 10. max: in overleg. 

Kosten: op maat te maken offerte