Programma Duurzame inzetbaarheid

Foto Marieke Verhagen

Werken aan je instelling geeft beweging aan je opstelling.

Marieke Verhagen werkt sinds 2006 als (loopbaan) coach en trainer bij Projob. Als o.a. deskundige begeleider van Systemische Opstellingen helpt Marieke bij zowel individuele- als organisatie vraagstukken.

Programma trainingen Duurzame inzetbaarheid

Human Capital is natuurlijk geen product, maar het basisprincipe van duurzame inzetbaarheid lijkt aardig overeen te komen met dat van de circulaire economie.
De oudere werknemers vormen de groep waar het Programma Duurzame ofwel circulaire inzetbaarheid van Projob zich met name op richt. Het programma Duurzame Inzetbaarheid sluit naadloos aan bij de missie van Projob: een leven lang werkplezier.

Voor meer informatie en ons totale programma, waarin de trainingen/workshops ook afzonderlijk kunnen worden afgenomen, klikt u op deze link.

Herken je dit?

Alleen al het idee om weerstand te krijgen weerhoud je ervan om met een klant in gesprek te gaan, want soms lijkt het wel of je tegenwerpingen aantrekt! Als je dan toch in gesprek bent, zegt de klant een andere leverancier te hebben waar hij erg tevreden over is en val je stil. Je begrijpt je klanten wel, zo zou jij misschien ook reageren op een verkoper.

 

 

Dit is wat je wilt!

Niet meer bang zijn voor bezwaren en tegenwerpingen. Weten wat je kunt zeggen als een klant met een bezwaar komt. Je wilt een bezwaar kunnen zien als een bonus die je zomaar in je schoot geworpen krijgt: een onderwerp wat bij de klant speelt en waar je het over gaat hebben! De volgende stap durven nemen: aandacht en commitment vragen voor je eigen product of dienst en daarna concreet het gesprek afsluiten.

 

In deze training leer je:

-          hoe bezwaren een bonus kunnen zijn

-          bezwaren te zien als een onderwerp om verder over in gesprek te gaan

-          hoe met je klant meebewegen en mee te nemen in je eigen verhaal

-          commitment vragen en concreet afsluiten

-          een positieve mindset ten opzichte van bezwaren te creëren

 

 

Datum: vrijdag 31 oktober 2014

Tijdstip: 9.00 tot 12.30 uur

Kosten: € 135 (Projob leden € 115) incl. Trainingsmap en certificaat

Locatie: omgeving Amsterdam

Min. 6 max. 10 deelnemers