Training Efficiënt vergaderen

Peter van Weel

Peter van Weel ontdekte na een jarenlange zakelijke carrière de overeenkomsten tussen golfsport en het bedrijfsleven. Zo is Hole 18 ontstaan. In de training laat hij met technieken uit de golfsport zien hoe je slimmer kunt werken en doelgerichter kan presteren. Peter van Weel werkt samen met Rogier Hoorn, sport- en prestatiepsycholoog.

Training ‘Efficiënt vergaderen’
met optimaal resultaat aan de slag

Voor wie?

Projectleiders en –managers die constructiever willen vergaderen. Voor iedereen die effectief en doelgericht wil vergaderen.

Wil je leren om:

  • resultaatgericht en doeltreffend te vergaderen?
  • te zegevieren in de rol van voorzitter?
  • constructieve afspraken te maken waar iedereen zich in kan vinden?

Met de training ‘Effectief vergaderen’ haal je het beste uit al je vergaderingen. Door inzicht te krijgen in vergaderprocessen en de manier waarop besluitvorming werkt, lukt het je altijd om de vergadering naar je hand te zetten. Je leert de juiste balans te creëren tussen inhoud, procedure en interactie. Zo verlopen je vergaderingen soepeler, wordt  de besluitvorming gedragen en resultaten meetbaar gemaakt. Effectief vergaderen, dat werkt!

Opbouw van de training
De dag start met theorie over soorten vergaderingen, de manier waarop groepsprocessen werken en factoren die een vergadering tot een succes maken. Door deze theorie direct toe te passen, ondervind je hoe de praktijk werkt en welke vergadertechnieken je het beste kunt inzetten om jouw einddoel, je Hole18, te bereiken.

Deze training van Hole18 wordt afgesloten met een huiswerkopdracht en vier uur begeleiding on-the-job. Op die manier wordt de leerstof direct ingebed in het werk, wat het effect van de training sterk vergroot.

Duur: 1 dag met daarna 4 uur begeleiding on-the-job
Kosten: offerte op maat
Locatie: Amsterdam