Training Joyfulness at work

Peter van Weel

Marnix Lamers is oprichter van Wayra Communicatie & Procesbegeleiding. Wayra betekent ‘wind/levensadem/boodschap’ in de Andes. Dat typeert dan ook Marnix: inspirator, trainer & facilitator.

Met werkplezier en passie werken levert energie op en motivatie. Een team dat weet waar ieders plezier en passie vandaan komt, werkt nog beter samen. 

Waar deze training over gaat: 

Doen wat je leuk vindt
Weet jij waar je echt blij van wordt? En leef je daar ook naar? Of denk je nog regelmatig: ‘ik kan niet altijd doen wat ik leuk vind, het moet nu eenmaal zus of zo’? Terwijl blij zijn onze natuurlijke staat is. Hoe kunnen we dat voeden en zelfs benutten? 

Jouw blijdschap is je TomTom
Zou jij je werk meer willen vormgeven vanuit jouw passie? Als jij die werkelijk volgt, valt er veel meer op zijn plek. Consequent je blijdschap volgen in wat je doet levert veel meer op dan alleen ontspanning: het geeft richting, het is een ‘Organizing principle’. Ons lichaam en onze gevoelens zijn een uitstekende TomTom om ons richting te geven.

Wat leren we:

  • leer hoe je met lachen en speelsheid je vitaliteit en balans kunt versterken.
  • een eerste doorkijk naar hoe je je baan/team meer kunt vormgeven op een manier waar je echt blij van wordt en (meer) energie van krijgt.

We gaan aan de slag met een mix van beweging, meditatie, dialoog, lachoefeningen/spelvormen en werkvormen die je helpen nader te identificeren waar je bestemming ligt in je werk. Vrolijkheid geeft veelzijdige positieve effecten: fysiek, emotioneel, mentaal en voor je ziel.

Duur: dagdeel
Locatie: in overleg te bepalen
Kosten: afhankelijk van groepsgrootte en locatie
Min. aantal deelnemers: 6, max. aantal deelnemers: 16