Juridisch Secretaresse: onmisbaar in de rechtspraktijk

Floor Zijdenbos

Floor Zijdenbos is een ervaren juridisch secretaresse en heeft diverse juridische opleidingen gevolgd. Zij is eigenaar van Flora's Secretary Services en auteur van het boek: Juridisch secretaresse, onmisbaar in de rechtspraktijk.

Workshop: Juridisch Secretaresse: onmisbaar in de rechtspraktijk

Van veel juridisch secretaresses wordt niet verwacht dat ze het juridische element in hun vak bijhouden of zich daar verder in verdiepen. Maar degene die dat wel doet kan veel gemakkelijker anticiperen op het werk van haar/zijn leidinggevende.
Het uitdiepen en actualiseren van dit juridische element, zal voor alle partijen een goede kans bieden op een nóg professionelere samenwerking tussen de juridisch secretaresse en haar/zijn leidinggevende. 

In deze workshop worden de basisbeginselen van het recht behandeld en wie de hoofdrolspelers zijn. Daarnaast komen de diverse (bijzondere) procedures aan bod.

Voor wie?
Deze workshop is toegankelijk voor iedere juridisch secretaresse, ongeacht het rechtsgebied waarin gewerkt wordt en ongeacht of iemand een beginnend of ervaren juridisch secretaresse is. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een gerichte groep binnen uw secretaresseteam.

Het boek: Juridisch secretaresse, onmisbaar in de rechtspraktijk, is onderdeel van het cursusmateriaal. Hierin staan, naast de behandelde onderwerpen van de cursus, overige vakinhoudelijke informatie. Deze is voorzien van vele voorbeelden en een uitgebreide begrippenlijst. 

Locatie: Bij Projob of indien gewenst anders (bij anders gekozen locatie kunnen de kosten mogelijk wijzigen)
Tijdsduur: 9.30-12.30
Kosten: €125,00 ex btw. per deelnemer met een minimum van 6 deelnemers.
Inbegrepen: koffie/thee en het boek: Juridisch secretaresse, onmisbaar in de rechtspraktijk van Floor Zijdenbos.