Training Excelleren in je werk

Peter van Weel

Peter van Weel ontdekte na een jarenlange zakelijke carrière de overeenkomsten tussen golfsport en het bedrijfsleven. Zo is Hole 18 ontstaan. In de training laat hij met technieken uit de golfsport zien hoe managers slimmer kunnen werken en doelgerichter kunnen presteren. Peter van Weel werkt samen met
Rogier Hoorn, sport- en prestatiepsycholoog.

Training ‘Excelleren in je werk’
jouw business als topsport

Voor wie?
Projectleiders en –managers die hun winnersmentaliteit willen ontwikkelen om succesvol te zijn. Voor iedereen die zijn doelen niet alleen wil stellen, maar ook echt wil gaan bereiken.

Moet je regelmatig:

  • optimaal presteren onder druk?
  • pieken op het juiste moment?
  • concentratie en focus hebben voor het beste resultaat?

Met de training ‘Excelleren in je werk´ leer je altijd scherp op het juiste moment te blijven. Je laat je niet langer afleiden door je omgeving, maar bent in staat de juiste focus en concentratie te houden voor het beste resultaat. Of je nu voor een lastige presentatie staat, het MT moet overtuigen of moet vechten voor je project. Je staat je mannetje!

Opbouw van de training
De dag start met inzicht in elementen die nodig zijn om een winnersmentaliteit op te bouwen. Aan de hand van voorbeelden uit de topsport leer je de kneepjes van het vak. Ook kijk je naar afleiders in je omgeving en afleiders in jezelf, zoals gedachten en mentale plaatjes. Zaken die je ervan weerhouden op het juiste moment te pieken. Je krijgt tools om de juiste focus te houden, ook als de druk hoger wordt. Op de golfbaan train je jouw nieuwe winnersmentaliteit in de praktijk onder verschillende omstandigheden, zodat je voortaan altijd je doel, jouw Hole18, kunt bereiken.

Deze training van Hole18 wordt afgesloten met een huiswerkopdracht en vier uur begeleiding on-the-job. Zo wordt de leerstof direct ingebed in het werk, wat het effect van de training sterk vergroot.

Duur: 1 dag met daarna 4 uur begeleiding on-the-job
Kosten: offerte op maat
Locatie: Golfbaan in Amsterdam