Starters en aanstormend internationaal talent

Nikki & LilianProjob nam in maart deel aan een carrièrebeurs voor de studenten van de UvA en aan de ITEA (International Talent Event Amsterdam), een initiatief van opleiders, Economic Board en bedrijfsleven om de internationale studenten aan de arbeidsmarkt van Groot Amsterdam te binden. Want nationale en internationale starters verdienen niet alleen kansen, we hebben ze straks ook heel hard nodig.

Binnen Projob maken Nikki van Dijk en Lilian Frenkel zich hard voor deze doelgroepen om een Lifetime development programma te ontwikkelen. Duurzame inzetbaarheid begint al in de school-/collegebanken. Maak tijdens je studie al kennis met wat de arbeidsmarkt te bieden heeft. Op maat gemaakte traineeships, stages, studentenbanen en persoonlijke ontwikkeling en groei staan centraal in ons Lifetime development programma.

Nikki en Lilian organiseren binnenkort denktanks met de studenten/starters om ook hun behoeften te peilen. Er kwamen zoveel aanmeldingen dat we een selectie hebben moeten maken. Wilt u meer weten of deelnemen aan andere denktanks over dit onderwerp, dan gaan we daar graag met u over in gesprek!

Loesje