De Interim Professionals tak van Projob is versterkt

De flexibele schil van de arbeidsmarkt groeit en volgens de trendwatchers wordt deze schil alleen maar groter in de aankomende jaren. Wij merken dat ook en sinds de oprichting van onze ZZP tak hebben wij al velen van u kunnen ondersteunen met de inzet van onze professionals. Vorig jaar zijn we ook nog ZZP bemiddelaar 2014 landelijk in diverse categorieën geworden, een enorme eer.

Allemaal redenen om deze Projob tak te gaan versterken en nog groter te maken. Sinds eind maart is Sylvia Kaandorp bij ons gestart als consultant Interim Professionals. Sylvia brengt meer dan 25 jaar werkervaring mee in diverse gebieden van de arbeidsmarkt. Zij zal uw nieuwe aanspreekpunt voor de interim professionals worden, al blijft Els Brouwer nauw betrokken bij alle dynamiek die zich binnen deze tak afspeelt. Wilt u Sylvia persoonlijk leren kennen? Dan komt zij natuurlijk graag bij u langs voor kennismaking.

Els Brouwer

Projob biedt graag een volledige dienstverlening aan als het gaat om de flexibele schil. Daar horen ook zelfstandige professionals bij.

Neem contact op met Projob! 020-5738300 of interim@projob.nl