Training Vrouwelijk Leiderschap

Patricia Blok

Patricia Blok publiceerde meerdere boeken die al in verschillende talen zijn verschenen en worden gebruikt o.a. voor trainingen in 'Zelf Management'. Zij ontwikkelde haar eigen methode van Coaching en heeft al vijf en twintig jaar haar eigen praktijk als coach en haar eigen school voor Spirituele Coaching. Patricia heeft ervaring met zowel grote als kleine groepen.

Training: Vrouwelijk Leiderschap

In de training Vrouwelijk Leiderschap staan bewustwording en verbinding centraal. Bewustwording van je eigen kracht en kwetsbaarheid maar ook die van de ander. Van daaruit kun je in verbinding komen, met jezelf en met de ander.

Patricia Blok laat zien hoe je de balans tussen deze twee uitersten kunt vinden om zo je leiderschap nog krachtiger in te zetten. Een aantal eigenschappen die bij vrouwelijk leiderschap horen zijn: geduld, volharding, mededogen, vriendelijkheid, flexibiliteit en goede communicatie.
Tijdens deze training worden er verschillende oefeningen gedaan om te leren je beter te verbinden met jezelf, je mogelijkheden en talenten.

‘Offer je zachtheid niet op aan je kracht en offer je kracht niet op aan je zachtheid.’

Onderwerpen die verder aan bod komen:

  • Leiden, Leren, Groeien
  • Neem risico's
  • Leer van je fouten
  • Blijf Levendig
  • Blijf Leren

Voor wie?
De training is zowel geschikt voor individuele vrouwelijke leiders als voor ondersteunende teams waarin iedere medewerker in zijn kracht wil komen te staan. 

Locatie: Bij Projob of nader af te spreken
Data: in overleg
Tijdsduur: de training duurt 8 uur maar kan opgedeeld wordt in 2 dagdelen van 4 uur of in 4 dagdelen van 2 uur.
Kosten: €1.500,00 ex btw.
Max. aantal deelnemers: afhankelijk van de locatie  voor grote en kleine groepen. 

Indien de training gedurende een hele dag gegeven wordt, kunnen er afspraken over de lunch gemaakt worden.