De Sparringcoach - Individuele sessie

Donald Wijkniet

Donald Wijkniet is met zijn bedrijf LIMO Business gespecialiseerd in het ontwikkelen van mensen. Mensen in hun kracht krijgen door een gezonde leefstijl, goede gewoontes. Het werken vanuit je talenten en drijfveren is een absolute voorwaarde voor kracht. Echte kracht komt van binnen en is daardoor niet kopieerbaar. Deze kernkracht zorgt voor onderscheidend vermogen en aantrekkingskracht op klanten.

De Sparringcoach: individuele sessie

Heb je weleens het gevoel dat je in een tunnel (visie) vastzit? Je ziet wel de door jou gewenste -misschien zelfs gedroomde- stip aan de horizon maar de weg er naartoe niet. Eén van de grote lessen in mijn leven is dat om ergens te komen, je open moet staan voor een helpende hand. En die reik ik je graag aan! 

Tijdens een individuele sessie gaan we wandelen en sparren over:

  • ondernemers issues
  • zakelijke uitdagingen
  • persoonlijke doelen
  • verbeterpunten
  • communicatie
  • zelfmotivatie

Waarom wandelen?

Wandelend komt er een andere energie vrij, je komt al letterlijk in beweging. Door te lopen creëer je afstand van datgene wat jou bezig houdt en ontstaat er meer openheid. Dat geeft je de ruimte om nieuwe opties te bekijken.
Niets is constant, verandering hoort bij het leven en zorgt ervoor dat we vooruit gaan. Maar hoe ga jij om met verandering? Hoe blijf je in je kracht bij tegenslagen of juist bij meevallers? 

Ik stel je vragen die je aan het denken zetten, je prikkelen, je uitdagen en jij vindt zelf de antwoorden. Of het nu gaat om je privé leven, je carrière of bedrijf, ik ben je sparringcoach. 

Datum: nader overeen te komen
Locatie: buiten
Duur: 1,5 uur
Kosten: €150,00 ex. Btw.