Breakfast @Projob

Netwerk
Als Interim Professional is het jouw prioriteit om je netwerk zo groot mogelijk te maken. En daarin mogen opdrachtgevers, MKB en groter, nationaal en internationaal, profit en non-profit, niet ontbreken. Projob heeft een groot netwerk van deze opdrachtgevers opgebouwd en kan hierin voor jou bemiddelen in interim opdrachten terwijl je je zelfstandigheid als ondernemer behoudt. Onze focus ligt daarbij op de administratieve sector waartoe onder andere financiële, HR-, marketing, logistieke, projectmanagement- en management assistant-posities horen.

Wij nodigen je uit om in te stappen in het uitgebreide netwerk van Projob!

Wij bieden je de gelegenheid om offline andere ZZP’ers te leren kennen en kennis en ervaringen uit te wisselen tijdens onze maandelijkse netwerkbijeenkomsten. In september 2011 is de eerste bijeenkomst geweest in de vorm van een ontbijt. Vandaar de naam: Breakfast@Projob.

Inmiddels wisselen we deze vorm om de maand af met een borrel. Tijdens de netwerkbijeenkomsten bieden we onder het genot van een ontbijt of een borrel met hapjes, de mogelijkheid voor een plenaire discussie over onderwerpen die aangedragen worden. Tips worden uitgewisseld en ideeën ontstaan soms als vanzelf.

In onze online community Breakfast @Projob bieden wij jou en je collega’s een 24/7 informatie- en communicatieplatform.