Politiek Den Haag op bezoek bij Projob

Politiek Den Haag op bezoek bij Projob 

Een aantal medewerkers van verschillende partijen uit de Tweede Kamer hebben 25 augustus jl. een bezoek gebracht aan Projob. Hun focus was gericht op onze Interim professionals tak. Wat zij wilden weten: hoe werken wij met hen samen en wat is het belang van een intermediair in de bemiddeling van opdrachten voor deze groep.

Aan de ABU was gevraagd of zij een intermediair die met ZZP’ers werkt wilden voordragen, waarop zij Projob hebben gekozen vanwege de unieke vorm die onze samenwerking van Projob met de Interim Professionals heeft aangenomen. Niet alleen bemiddeling maar ook maandelijkse bijeenkomsten, de met hen samen ontwikkelde trainingsoverzichten en de overige cocreatie.

Het was een bijzondere bijeenkomst waarin van beide kanten veel informatie werd uitgewisseld. De grote opkomst van onze zelfstandige professionals en hun waarderende woorden over onze samenwerking brachten een enorme positieve sfeer en energie met zich mee, waar we heel blij mee waren. Dat deze vorm van Flex de toekomst heeft, daar zijn we het allemaal over eens.

P8245360