Open Space event: De (Z)ZP evolutie

Open Space event: De (Z)ZP evolutie 

U heeft eerder de uitnodiging van ons Open Space event ontvangen. Samenwerken met ZZP’ers is geen toekomstmuziek meer maar een werkvorm die alleen maar zal toenemen. Voor iedere werkgever die de samenwerking met ZZP’ers wil aangaan is dit een belangrijke bijeenkomst. Daarom brengen we het graag nog een keer onder de aandacht en hopen dat u erbij zult zijn! 

Open Space event: De (Z)ZP evolutie

Zelfstandig ondernemer ben je niet zomaar. Je hebt een vak, je hebt een visie en die draag je uit, met verve. Het zelfstandig ondernemerschap heeft al een behoorlijke evolutie doorlopen en de ontwikkelingen staan nog lang niet stil. Projob heeft daarom het initiatief genomen voor een Open Space event op zaterdag 26 september. Er is gekozen voor deze werkvorm zodat iedereen een stem heeft, er ruimte is voor eigen invulling van het programma en de verbinding wordt gemaakt tussen alle partijen die betrokken zijn bij het (Z)ZP schap. De op die dag uitgesproken ideeën en meningen worden aangeboden aan politiek Den Haag. Projob zet (Z)ZP’ers centraal. Het is aan ieder om zijn of haar gedachtegoed voor het voetlicht te brengen. Draag bij aan de (Z)ZP evolutie en kom op zaterdag 26 september naar de sporthallen Zuid in Amsterdam!

Volg deze link voor meer informatie en aanmelden: http://www.projob.nl/732752/Evenement-De-(Z)ZP-Evolutie-op-26-september-2015.html

Homepage Open Space