TATATA! The A- Team!

TATATA! The A- Team!

Kent u ze nog, The A-team? Een team van huurlingen op de vlucht, waarin uiteenlopende specialisten elkaar versterkten om onderdrukkers en criminaliteit te bestrijden.

Het woord A-team roept sentiment op maar meteen ook een gevoel van ‘We lossen het op!’. En daarom hebben wij ervoor gekozen om met A-teams te gaan werken. Onze A-teams bestaan niet uit huurlingen, maar zijn wel ‘te huur’.

Duurzaam, want ze kunnen aangesloten blijven maar dan op flexibele basis.

Hoe werken onze A-teams?

Projob neemt de regisseursrol, bespreekt wat u nodig heeft en stelt daarop A-teams samen van professionals die samen de gaten in uw organisatie komen dichten.

Startups of kleine MKB kunnen een tijdelijk A-team krijgen van een HR-, Finance- en Marketing manager. Die richten deze vakgebieden in en kunnen af en toe terugkomen voor onderhoud. Maar ook een A-team van coaches en trainers kunnen gezamenlijk een verandertraject binnen uw organisatie begeleiden en onderhouden.

Voorbeeld van een Projob A-team:

Dit team kan duurzame inzetbaarheid vanuit diverse invalshoeken bij MKB of groter helpen implementeren en ondersteunen.

  • Organisatiedeskundige
  • Loopbaancoach
  • Vitaliteitsspecialist
  • Budgetcoach
  • Jurist/fiscalist 

De A-teams kennen elkaar, overleggen regelmatig en versterken elkaar. Projob blijft regisseur en stroomlijnt de communicatie, de planning en de bewaakt de kwaliteit.

Wilt u eens praten over de mogelijkheid van een speciaal voor u samengesteld A-team? Wij komen graag langs.