Column Marja: Projob is jarig

Projob is jarig op 18 september!

Krantenknipsel

Projob bestaat 20 jaar en de tijd lijkt voorbij gevlogen. Wij hebben op onze website een pagina aangemaakt waarin de geschiedenis van Projob in een notendop weergegeven wordt. Ik zie mezelf op foto’s terug als beginnend ondernemer op onze eerste werkdag. Ik had toen nooit kunnen bedenken dat Projob zou uitgroeien tot de allround arbeidsmarktspecialist die we nu zijn, met een afdeling coaching en trainingen en met een tak interim professionals. We dachten in die tijd alleen in termen van uitzenden, werving & selectie en payrollen en dat we de Amsterdams markt gingen veroveren. Als u het leuk vindt om onze geschiedenis te lezen dan kunt u deze link aanklikken: Historie Projob.

Ons verhaal laat duidelijk zien dat verandering, hoe moeilijk soms ook, essentieel is om ontwikkeling en vernieuwing mogelijk te maken. Waar zullen we over tien jaar staan? Hoe zal de wereld en de arbeidsmarkt er dan uitzien? Het enige dat ik zeker weet is dat Projob er dan nog zal zijn, maar in welke vorm? Dat kan ik niet voorspellen, daar kan ik alleen maar nieuwsgierig naar zijn.

Als ik terug kijk dan ben ik vooral dankbaar wat ik allemaal heb mogen leren, geven en ontvangen. Vertrouwen, mooie langdurige werkrelaties waar soms zelfs vriendschappen uit zijn ontstaan en heel veel bijzondere verbindingen tussen mensen en organisaties. Hoe blij kun je zijn als je, zoals ik, op de juiste ‘plek’ terecht bent gekomen en daar al 42 jaar van geniet en je anderen mag helpen om daar ook te komen. Ik blijf zeker nog 25 jaar vol enthousiasme aan het werk!

Marja Beumer, Directeur Projob