Training Mindfulness

Carolien van Lith

Carolien van Lith is eigenaar van Clear Visions van waaruit zij personal coaching - counseling - mindfulness - kindercoaching - bedrijfscoaching - teambuilding - trainingen - talentontwikkeling - workshops (binnen- en buitenland) aanbiedt.

Training Mindfulness

Mindfulness leert je bewust te zijn, je aandacht te richten en in contact te zijn met wat je ervaart. Het is een vaardigheid en een natuurlijke houding die je te allen tijde kunt toepassen. Mindfulness is er niet op gericht om je problemen op te lossen maar ervoor te zorgen dat ze je leven niet langer beheersen. 

Met een beetje oefening en discipline kun je ieder moment van de dag mindful zijn, bv. tijdens het douchen, voor een stoplicht, bij het drinken van een kop koffie, en ook op de werkvloer. Als je mindful in het leven staat, ontstaat er ruimte en dat heeft zijn invloed op je persoonlijke en gezinsleven maar ook op je werk. 

Wil jij ook gelukkiger, evenwichtiger, zonder stress en meer in je kracht  een goede start geven aan het nieuwe jaar? Kies dan voor de mindfulnesstraining.  

De training bestaat uit 8 wekelijkse sessies van 1,5 uur en leert je je eigen gedachten te onderzoeken (associaties), om te gaan met negatieve gedachten over anderen en over jezelf, uitdagingen te aanvaarden en te denken in mogelijkheden, je bewust te zijn van de invloed van je emoties op je lichaam (bodyscan), bewust je aandacht en ademhaling te richten.
In de tussenliggende periodes oefen je thuis.

Data: 8 sessies, iedere woensdag van 19.00 tot 20.30, startdatum in overleg
Locatie: Amsterdam, adres nader te bepalen
Kosten: € 269 incl. BTW voor Projob leden; € 299 incl. BTW voor niet Projob leden.
Minimum aantal deelnemers: 5, maximum 10