Training 1:2 RUST en RESULTAAT in lastige gesprekken

 Jacq en Tet 2015

Jacqueline van't Spijker is trainer gespreksvaardigheid en organisatiepsychologe. In de afgelopen 20 jaar heeft zij in de zakelijke dienstverlening en in de non-profit sector trainingen gespreksvaardigheid ontwikkeld en verzorgd. Zij is ervan overtuigd dat goed toegerust zijn voor de taken op het werk leidt tot gezond en met plezier werken.

Tet van der Donk is trainer en trainingsactrice. In de afgelopen 25 jaar deed zij een ruime ervaring bij diverse onderwijsinstellingen en dienstverlenende organisaties. Tet zorgt voor een prettige sfeer om in te oefenen en het is haar insteek om te kijken naar dat wat werkt; de deelnemer te laten ervaren welke gespreksmogelijkheden leiden tot succesvol handelen.  

1 op 2 Training RUST en RESULTAAT in lastige gesprekken 

Wilt u uw kennis en vaardigheden aanscherpen om uw zakelijke gesprekken beter te voeren maar u heeft geen behoefte aan groepstraining, waarbij u “wacht en kijkt ” terwijl anderen leren? Dan is een 1 op 2 sessie met een trainer en een actrice, in een kort tijdsbestek de oplossing.

Leervragen en praktijksituaties die geschikt zijn voor deze vorm van trainen

  • Ik moet een afwijzingsgesprek voeren met een sollicitant van binnen het bedrijf waarmee ik goed samenwerk, en daar zie ik vreselijk tegenop. Stel dat die persoon gaat huilen, of heel erg kwaad wordt…
  • Ik vind het moeilijk om met emoties om te gaan in gesprekken.
  • Ik wil leren met ‘slecht nieuwsgesprekken’ om te gaan. Als leidinggevende moet ik een beoordelingsgesprek voeren. De medewerker verwacht een promotie, maar het bedrijf gaat reorganiseren... 
  • Ik heb een mooie klus gedaan. Ik wil goed evalueren met de opdrachtgever. Ik wil feedback op mijn gespreksvaardigheden.

Datum: dinsdag 7 juni of dinsdag 5 juli 2016
Tijd: op afspraak
Locatie: Meeting Plaza, CS Utrecht
Kosten : €735,00 excl. btw. voor leden van Projob (normale prijs €795,00 excl. btw.)