Teambuilding: Connect4Joy

Gelanda de VriesSonja Laanen

Gelanda de Vries is coach en eigenaar van ZON. Ze werkt sinds jaren zowel beroepsmatig als persoonlijk aan persoonlijke ontwikkeling. Ze is sterk in het verbinden van mensen en organisaties, transformatie, innovatie en cocreatie. Ze weet mensen te enthousiasmeren en inspireren. 

Sonja Laanen is eigenaar van Sprankel Consult en coach/trainer bij ZON. Zij brengt mensen en teams op alle niveaus in beweging, om meer openheid, bewustwording en verbinding te creëren. Zij zorgt voor een vrije en frisse wind in organisaties.

Teambuilding: Connect4Joy

Het spel Connect4Joy is een speels bedrijfs- / teambuilding-event om duurzame verbinding, ontspanning en plezier in je organisatie te brengen. Het ondersteunt een cultuurveranderingstraject maar kan ook ingezet worden als bewustwordings- en transformatiespel of als duurzaam bedrijfsuitje.

Het Spel
Tijdens het spel Connect4joy leer je elkaar op een andere manier kennen en ontstaat er draagvlak voor sociale innovatie, duurzaamheid of social enterprise.
In het spel staat plezier voorop en zal het ontdekken van elkaars talenten (passies, hobby′s, sport, interesses) en het geven van een ′moeiteloos cadeau′ centraal staan.
Door geven en creëren ontstaat een waardevolle verbinding.   

Data: in overleg
Tijdsduur: 1 dagdeel
Locatie: afhankelijk van de vraag en in overleg
Aantal deelnemers: minimaal 20
Kosten: offerte op maat