Workshop Een nieuwe kijk op collega’s

Monica Schokkenbroek

Fotograaf Monica Schokkenbroek heeft ruime ervaring met het geven van cursussen en workshops aan verschillende doelgroepen en als docent aan o.a. de Gerrit Rietveld Academie. Zij werkt al ruim 20 jaar als fotograaf met diverse exposities en projecten in binnen- en buitenland. Zij heeft gestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie en daarna aan de Fotofactory, beide in Amsterdam. 

Workshop: Een nieuwe kijk op collega’s

De workshop Fotografie Een nieuwe kijk op collega’s gaat over kijken, ontdekken, samenwerken en kiezen. Door te werken aan foto-opdrachten leren collega’s elkaar op ontspannen wijze (nog) beter kennen. Teambuilding en creatief vermogen worden versterkt.

In de workshop gaan we op zoek naar verrassende invalshoeken, discussiëren we over het concept van de foto en bepalen we gezamenlijk het beeld. Iedereen kan fotograferen, dat is het uitgangspunt. Eerst maakt iedereen individuele foto’s, daarna gaan we over op groepsopdrachten.

De deelnemers leren:

  • het concept van een foto bedenken
  • een originele invalshoek voor het beeld te vinden
  • gezamenlijke keuzes te maken
  • anders naar de omgeving te kijken

Tijdens de workshop kunnen ook technische vragen gesteld worden over ISO, format, sluitertijd, diafragma, scherptediepte en wat verder ter sprake komt. 

Deze workshop is geschikt voor:

Een personeelsuitje
Bij afscheid nemen van een collega
Teambuilding

Datum en locatie: op maat en afhankelijk van groepsgrootte (8-25 personen)
Duur: ± 3 uur
Prijs: Offerte op maat