Schaarste krijgt dit jaar meer betekenis

gezochtDe schaarste aan personeel in verschillende functies is geen fictie meer. Er zijn zelfs berichten waarin deze schaarste een sluipmoordenaar genoemd wordt, die de groei van bedrijven om zeep kan helpen. Met name in de innovatieve en de ICT sector. In deze sectoren zijn wij vanuit Projob niet zozeer werkzaam maar toch komen wij ook al regelmatig met het fenomeen schaarste in aanraking. Een heel goed voorbeeld hiervan is de lastige zoektocht naar de juridische secretaresse.

Heeft u functieprofielen die in de categorie schaarste beginnen te vallen? Wij denken graag mee om mensen hiervoor om te scholen of op te leiden. Zo hebben wij voor de juridische secretaresse een opleidingsplan van een tot twee dagen laten ontwikkelen, waarin secretaresses naar deze beroepsgroep omgeschoold kunnen worden.

Wij zien de schaarste als een uitdaging en een kans. Door innovatie en cocreatie kunnen we ons dit jaar nog sterker voor u profileren als fullservice arbeidsmarktspecialist.

Wilt u met ons een gesprek over schaarste aan specifiek personeel? Dan kunt u ons dit laten weten via onderstaande button.