Workshop In je kracht staan

Donald Wijkniet

Donald Wijkniet is met zijn bedrijf LIMO Business gespecialiseerd in het ontwikkelen van mensen. Mensen in hun kracht krijgen door een gezonde leefstijl, goede gewoontes. Het werken vanuit je talenten en drijfveren is een absolute voorwaarde voor kracht. Echte kracht komt van binnen en is daardoor niet kopieerbaar. Deze kernkracht zorgt voor onderscheidend vermogen en aantrekkingskracht op klanten.

In je kracht staan 

Als je in je kracht staat kun je alles! Vanuit zwakte niet zoveel. Het zal je verbazen hoeveel je er zelf aan kan doen om in je kracht te komen. Werk en leef vanuit je kracht!

Iedereen wordt geboren met een zekere aard en aanleg, die zich kunnen ontwikkelen tot een talent. Helaas besteden wij hier weinig aandacht aan bij opgroeiende kinderen. Het gevolg is dat wij vaak op latere leeftijd nog op zoek moeten gaan naar onze echte talenten. Het kennen en ontwikkelen van je eigen talenten is leuk, geeft energie en zorgt ervoor dat je in je kracht komt te staan. Doe vooral dingen waar je goed in bent en streef niet alleen naar activiteiten die veel geld opleveren. 

Tijdens deze workshop doen wij veel oefeningen die jou laten ervaren wat je zelf kunt doen om in je kracht te komen.

Oefeningen die je later kunt gebruiken voordat je bijvoorbeeld een belangrijk verkoop gesprek hebt, een belangrijke management vergadering of voordat je een sollicitatiegesprek ingaat. 

Je kunt enorm veel zelf. Als je het lef hebt om er in te geloven, de discipline hebt om te oefenen en de daadkracht om een oefening in te plannen voor belangrijke momenten in je leven. 

Bij deze workshop krijg je een boekje waarin alles nog eens helder en praktisch staat omschreven. 

Datum: zaterdag 2 juli 2016
Duur: 13.00- 17.00
Locatie: Projob
Kosten: €50,00 p.p.